Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

70-åringens förvandling gör att hon vill dejta igen: ”Ett helt nytt liv”

09 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
The Makeover guy gör om Rachel.
Efter skilsmässa och många år som singel kände Rachel att hon hade tappat bort sig själv, och att hennes yttre inte speglade hennes inre.
Nu har hon fått hjälp av frisören Christopher Hopkins, känd som The Makeover guy, för att bli den bästa versionen av sig själv.
– Jag kände verkligen att jag var osynlig innan den här förändringen, säger Rachel.
Annons
Hårtrender #8 – Så gör du en snygg vardagsuppsättningBrand logo
Hårtrender #8 – Så gör du en snygg vardagsuppsättning

70-åriga Rachel från Arkansas kände att hon hade gått vilse i sig själv, och ville börja på ny kula – därför tog hon hjälp av kända frisören Christopher Hopkins, som också går under titeln The Makeover guy.

Rachel innan hon får hjälp av The makeover guy.
Rachel innan hon fått stylinghjälp.

Hopkins har under flera år hjälpt kvinnor hitta sig själva stilmässigt igen, efter att de tappat bort den de vill vara. Ofta är det kvinnor i medelåldern som efter barn och äktenskap inte känner att de vet vilka de själva är längre – och som med hjälp av en nystart med både hår, smink och kläder kan hitta tillbaka till sig själva.

Annons

– Kvinnor jorden runt vet att det kan vara svårt att åldras, och ofta reflekteras inte vilka de är på riktigt i hur de har åldrats, säger han i videon på Youtube.

Rachel själv menar att hon känner sig yngre än vad hon är, och att hennes yttre då inte passar till hur hon känner sig.

– Jag är 70 år gammal, men skulle säga att jag känner mig som i 50-årsåldern.

Makeover guy gör att Rachel hittar hem

I många år fokuserade Rachel på att uppfostra sin son, och levde som ensamstående. Men efter att sonen nu flyttat hemifrån vill hon hitta någon att dela livet med.

– Jag skulle vilja gifta mig igen, jag skulle vilja ha en partner. Men jag behöver självförtroende för att våga visa framfötterna. Jag vill ta mer risker och inte bara ge upp, säger hon i Youtube-klippet.

Efter att ha fått håret färgat och stylat ser det tjockare och friskare ut än innan, och med hjälp av sminkösens expertis plockas Rachels gröna ögonfärg fram ordentligt.

Annons
The makover guy gör om Rachel.
Rachel efter förvandlingen.

– Den här upplevelsen har gett mig ett helt nytt liv. Det har gett mig helt nya förväntningar på hur de kommande 30 åren kommer bli, säger hon.

Annons