Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Tina Nordström visar upp sin nya färgglada hårfärg

20 sep, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografKarin Törnblom/TT
Tina Nordström visar sin nya färgglada hårfärg
Kocken Tina Nordström syns ofta i tv-rutan och leder nu Hela Sverige bakar. På sina sociala medier visar hon nu också upp sin nya hårfärg.
Annons
Tre saker du vill veta om Tina NordströmBrand logo
Tre saker du vill veta om Tina Nordström

Kocken Tina Nordström, 49, blev Mat-Tina med hela svenska folket år 2000 efter att hon varit med och tävlat i Årets kock.

Genom åren har tittarna kunnat följa Tina i hennes egna matlagningsprogram så som Tinas kök, Tinas cookalong och Tina i fjällen, och hon har även varit programledare för Sveriges yngsta mästerkock och Hela Sverige bakar.

Tina Nordström om det hårda jobbet

Tina verkar ständigt ha många bollar i luften och syns ofta i tv-rutan. Med ett fullspäckat schema blir det sällan semester med familjen som består av maken Martin, 49, barnen Elsie, 13, och Albin, 16, och två hundar.

Hon har tidigare berättat att hon jobbar hårt vilket har bidragit till att hon aldrig varit ledig med barnen, men att de fått följa med henne på olika jobb.

– Jag har alltid jobbat, aldrig varit mammaledig och alltid haft med mig ungarna överallt och ammat däremellan. När jag väl kom hem med barnen satte jag på lugn musik, placerade dem på en fäll och njöt. Jag har haft en mammaroll utanför mallen. Vi har verkligen gått vår egen väg som passat och funkat för oss, säger Tina Nordström till Amelia och fortsätter

– Den där semestern som många har, har jag aldrig haft. Ibland har jag jobbat lite mindre. Det har jag fått från mina föräldrar som är krögare.

Visar upp nya hårfärgen

På Tinas Instagram delar hon med sig av inspiration till matlagning och dryck. Tina som i vanliga fall brukar vara blond visar nu upp sin nya hårfärg, hon har nämligen lagt i lite rosa färg i håret.

Tina har tidigare kört lite ljusrosa, men har nu vågat sig på en lite mer rosa färg. Riktigt snyggt!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons