Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Torra läppar? Här är 17 dunderkurer!

25 aug, 2020 
AvRebecca Wictor
FotografTT

Har du spruckna läppar eller bara vill förekomma torrhet i höst och vinter? Vi tipsar om 17 effektiva skrubbar, läppbalsam och läppmasker som håller läpparna återfuktade och mjuka.

Annons

Kyligare väder är för många synonymt med torra och fnasiga läppar. Då är det extra viktigt att återfukta ofta och med rätt produkter. Att använda ett läppbalsam är vi flesta vana vid men det finns även riktigt bra skrubbar och masker som ger extra fukt och vård till dina läppar.

17 återfuktande produkter till torra läppar

Skrubba bort torra och döda hudpartiklar och återfukta sedan med en mask för att boosta läpparna och ge dem bra skydd under vinterhalvåret. Här är våra favoritprodukter just nu:

En skön hydrogelbaserad läppmask, från Kokostar, som återfuktar torra läppar som ska verka i tio minuter på läpparna, låt sedan överskottsserumet ligga kvar och absorberas av huden. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En läppmask från Kiehl´s gjord av bland annat kokosolja och smör från "vild mango". Applicera ett tjockt lager på kvällen och låt verka under natten. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Ett supervårdande stick du enkelt har med dig i väskan, från Burt Bees. Basen är shea- och kakaosmör och det återfuktar i hela fyra timmar. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

En riktig dunderkur för dina läppar, från Laneige, som både lugnar och återfuktar läpparna under natten. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Skäm bort dina läppar med en kräm baserad på oljor från hasselnöt, plommonkärnor och solrosfrön. Sisley har tagit fram detta vårdande balsam för läpparna, som verkligen tar bort all fnasighet. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Weleda skin food är ett skyddande läppbalsam som snabbt ger dina torra läppar den vård de behöver. Perfekt att ha liggandes i väskan för att kunna bättra på när det behövs. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Skrubba bort all torrhet med honungskristallerna i denna skrubb från Burt Bees. En riktigt skön, exfolierande behandling. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En intensiv guldmask från Camilla Pihl som mjukgör och återfuktar. För en extra skön känsla, lägg masken i kylen en god stund innan. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En läppbehandling gjord på vax av ros och pastellolja som ökar cellförnyelsen. Från By Terry kommer denna lyxiga kräm, fylld med ceramider och E-vitamin. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En sovmask för läpparna från LipLock med jojoba, avokado och peptider som ger volym och fukt till torra läppar. Här kan du köpa den (reklamlänk)

ArtworkSpecs

En körsbärsdoftande läppmask från Oh K! som återfuktar dina läppar rejält. Massera på masken och låt verka i minst 10 minuter. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En härlig läppsalva från lyxiga Oribe, av camelinaolja som både återfuktar och gör dina läppar riktigt mjuka. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Ett lätt läppbalsam från Dr. Barbara Sturm som ger massvis med näring och fukt åt dina läppar. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Babors svalkande pads för läpparna är fyllda med hyaluronsyra som ger omedelbar fukt till dina läppar och varar upp till 8 timmar. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Annons

En djupt återfuktande behandling från Dermalogica, som bland annat innehåller hyaluronsyra, sesamfröextrakt och sheasmör. Här kan du köpa den (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons