Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Folk tror min 50-åriga mamma är min syster – hennes bästa skönhetsknep

28 nov, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Celia Garion och hennes mamma.
Många blir förvånade när de får se Celia Garion och hennes mamma tillsammans – de ser nämligen ut att vara syskon.
I en uppmärksammad video delar mamman med sig av sina bästa skönhetsknep.
”Ni ser ut som tvillingar”, skriver en person.
Annons
Glow för mogen hy – så fixar du den perfekta lysternBrand logo
Glow för mogen hy – så fixar du den perfekta lystern

25-åriga Celia Garion har fått miljontals visningar på sina Tiktok-videos där hon visar upp sin mamma. Anledningen: Folk kan inte förstå att de två är mor och dotter, snarare än systrar.

I ett av klippen delar den nu 50-åriga mamman med sig av sina bästa skönhetstips för att få så fantastisk hy med mycket lyster och spänst.

Första steget är enkelt, och något som i stort sett alla med vacker hy tjatar om – solskyddsfaktor. Mamman använder dagligen solskyddsfaktor, och det spelar ingen roll vad det är för väder eller årstid. Hon tipsar om att alltid leta efter produkter med solskyddsfaktor 50 för bästa skydd.

Celias mammas andra produkttips är Strobe cream från sminkmärket Mac. Krämen ger ”en ungdomlig hud full med lyster” menar mamman.

Annons

Solskydd är helt klart något Celias mamma brinner för, och det kommer i olika former. För att skydda huden kring ögonen – och ögonen i sig – mot solen använder hon alltid solglasögon. Det skyddar mot solskador, samtidigt som du ser chic och elegant ut!

Tipsen för återfuktad hy

Vi tillbringar nästan en tredjedel av våra liv sovandes i sängen, men tänker ändå förvånansvärt lite på vad vi har för lakan. Mamman föredrar örngott i silke, som både är snällare mot huden i ansiktet än strävare bomull, men också kan hindra håret från att bli frissigt.

Sist men inte minns tipsar mor och dotter om hyaluronsyra – en snäll produkt som binder fukt och finns i mängder av skönhetsprodukter. De föredrar dock att använda hyaluronsyra som det är, och menar att det gör att huden ser fräsch och spänstig ut!

Bland kommentarerna hyllas mamma-dotter-duon, och många är förvånade över deras åldersskillnad.

”Ni ser ut som tvillingar”, skriver en person.

”Ni ser ut att vara i samma ålder”, tycker en annan.

Annons