Återfuktande ansiktsmasker

Känner du dig torr och stram nu när vinterkylan börjar krypa på? Då är du inte ensam. Under den här tiden av året får många torr och fuktfattig hud på grund av väderomslaget. Något som däremot hjälper är en bra och fuktgivande ansiktsmask att unna dig!

Fuktgivande ansiktsmasker som räddar torr hy:

Vi listar 8 ansiktsmasker som boostar huden både med massor av fukt och som verkar vårdande – riktiga räddare i nöden!

1. Cucumber De-Tox mask, Peter Thomas Roth

ansiktsmask mot fukt

Gelbaserad mask som återfuktar, avgiftar och dränerar torr och irriterad hud med antioxidanter och växtextrakt. Passar alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

2. Återfuktande mask med anti-ageing, Sensai

återfuktande ansiktsmask från sensai

En anti-ageing mask som innehåller botanisk blandning av oljor, som omedelbart smälter in i huden vid kroppstemperatur och ger hållbar återfuktning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

3. Fuktgivande nattmask, Filorga

fuktgivande ansiktsmask från filorga

En nattmask som innehåller ingredienser som revitaliserar huden och arbetar under natten för att motverka trötthetstecken, samtidigt som en booster ger volym och fukt åt huden. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

4. Vårdande ansiktsmask, Clarins

vårdande ansiktsmask

En vårdande ansiktsmask som stärker och lugnar den allra torraste huden. Innehåller bland annat smör från vildmango och mangoolja. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

5. Återfuktande ansiktsmask, Maria Åkerberg

återfuktande mask från maria åkerberg

Face Mask Moist med eteriska oljor från neroli och mandarin är en fuktgivande mask för alla hudtyper. Den stärker huden, förbättrar strukturen och verkar utslätande. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

6. Skin Hydrating Masque, Dermalogica

Skin Hydrating Masque Dermalogica

En oljefri gelmask som ger ger nytt liv åt stressad, trött och torr hy. Ett avancerat komplex med hyalyronsyra och lipider genomfuktar och stärker hudens skydd mot uttorkning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

7. Återfuktande mask mot torr hy, Biotherm

Återfuktande mask mot torr hy

Life Plankton är en välgörande ansiktsmask som verkar närande och lindrande när din hy känns torr och stram, livlös och trött, eller när du upplever rodnad och irritation. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

8. Återfuktande leave-on mask, Exuviance

Återfuktande leave-on mask

En djupverkande och intensivt återfuktande leave-on mask som återfuktar huden samtidigt som hudens egen skyddsbarriär stärks. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER:

18 julklappar till skönhetsälskaren som hon kommer älska

Återfukta mera! 15 duscholjor för torr och känslig hud

Undvik torr hy – vinterns bästa foundations som återfuktar

Mer läsning

Femina