Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Unna dig! Lyxiga adventskalendrar med skönhet 2020

18 sep, 2020 
AvSara Lund
FotografTT/STOCKFOTO
2020:s beautykalendrar är här! Vi listar årets bästa och lyxigaste köp – perfekt för dig som vill unna dig själv eller ge bort till någon du tycker om. Kika in!
Annons

Att räkna ner till jul med hjälp av en adventskalender blir vi aldrig för gamla för. I alla fall inte när det gömmer sig skönhet bakom luckorna.

Skönhetskalendrar att köpa 2020

Flera beautymärken släpper årligen adventskalendrar med allt från smink till hudvård och nedan fyller vi på listan med årets bästa köp! Scrolla ner och unna dig en lyxig present till advent.

1. Molton Browns adventskalender 2020

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med den här lyxiga adventskalendern. Den innehåller 24 gåvor från beautymärket Molton Brown. Den kostar 2 000 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

2. The Body Shop adventskalender

I denna kalender gömmer sig 25 överraskningar för både kropp och ansikte – allt från ansiktsmasker till badoljor. Adventskalendern kostar 945 kronor. Du köper den här (reklamlänk).

3. Yves Saint Laurents lyxiga adventskalender

En kalender för dig som vill unna dig något extra. Här gömmer sig överraskningar från YSL i form av tre stjärnprodukter, 20 miniatyrer och 1 stor charm. Den kostar 2 900 och du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

4. Lancomes klassiska adventskalender

Den här kalendern innehåller 24 härliga överraskningar från Lancomes mest eftertraktade makeup- och hudvårdsprodukter. Den kostar 1 899 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk).

5. Biotherms adventskalender 2020

En adventskalender med 24 överraskningar inom hudvård från Biotherm. Den här är perfekt för dig som vill ge din hy lite extra kärlek i vinter. Den kostar 750 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

6. Camilla Phils adventskalender 2020

Ansiktsmasker, rengöring och läppbalsam gömmer sig bakom luckorna i Camilla Phils adventskalender. Den har 12 luckor och alla produkter kommer i full size. Den kostar 999 kronor och d (reklamlänk)u kan köpa den här.

7. Babors adventskalender 2020

En adventskalender med 24 hudvårdsprodukter som ska ge din hud maximal lyster. En 24-dagarskur som gör att du glänser på julafton. Den kostar 899 kronor. Här kan du köpa den.

Annons

8. Lumenes adventskalender 2020

I den här kalendern gömmer sig sju makeup-produkter och 17 hudvårdsprodukter – så du får öppna en lucka varje dag fram till jul. Den kostar 899 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk).

9. Loccitanes adventskalender 2020

En lyxig adventskalender med favoriter från Loccitanes sortiment – men i resestorlekar. Den kostar 1 195 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

LÄS MER:

Annons