Artikeln innehåller reklamlänkar
populärt smink 2023

När det kommer till skönhetsprodukter så finns det vissa klassiker som aldrig går ur tiden – och det finns en anledning till att de är älskade av miljontals människor världen över. Vogue har rankat några av de mest omtyckta produkterna, baserat på vilka produkter som är mest eftersökta runt om i världen.

1. Matt läppstift i ”Velvet teddy” – Mac cosmetics

Mac cosmetics har länge varit ett av de mest klassiska sminkmärkena, och deras ikonstatus håller i sig. Genom åren har de lanserat många produkter som varit banbrytande, och en del av deras smink har blivit riktiga klassiker.

Den största klassikern är kanske deras läppstift i nyansen Velvet teddy – ett tidlöst matt läppstift i en smickrande rosa nyans. Läs mer om läppstiftet och klicka hem det här (länk till Åhlens).

Mac Cosmetics matt läppstift Velvet Teddy

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. They're Real Lengthening Mascara – Benefit

Benefits förlängande mascara They're real lenghtening mascara släpptes 2011 och har sedan dess varit en stor hit i stora delar av världen. Du kan läsa mer om mascaran och köpa den här (länk till Kicks).

They're Real Lengthening Mascara från Benefit

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Färgade ögonbrynen med vanlig hårfärg – visar misstaget

3. Dipbrow Pomade – Anastasia Beverly Hills

Den här klassiska ögonbrynsprodukten var det som satte märket Anastasia Beverly Hills på kartan, och var helt banbrytande när den kom. I dag har många andra produkter lanserats som konkurrerar med ögonbrynspomaden, men Dipbrow står fortfarande stark. Se alla färger och köp den här (länk till Lyko).

Dipbrow Pomade från Anastasia Beverly Hills

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

4. Loose Setting Powder – Laura Mercier

Laura Merciers Loose Setting Powder har under många år varit ett av de mest använda löspudren på marknaden, och av goda anledningar. Än i dag är det här en favorit hos många skönhetsintresserade och sminkprofiler. Se vilka nyanser pudret finns i och köp det här (länk till Åhlens).

5. Lip liner i färgen ”Cork” – Mac Cosmetics

Mac Cosmetics har som sagt många klassiska produkter, och deras lip liner i färgen Cork är en riktig favorit. Många ser den fortfarande som den perfekta färgen på en läppenna, som ger ett glamouröst plut. Se mer och köp den populära läppennan här (länk till Cocopanda).

Mac Cosmetics Lip Liner Cork

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep
0:54

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep

(0:54)

Slå på ljud
Mac Cosmetics Lip Liner Cork

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Mest läst