Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Virala serumet tokhyllas – ”Resultat på fyra veckor”

05 maj, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografTT
viralt serum mogen hud
Allt om det hyllade och prisvärda serumet för mogen hud!

Serumet som går under hashtaggen "Botox på flaska" har minst sagt gjort succé och har över hela 42 miljoner visningar på sociala medier. Vi berättar varför serumet är så prisat!

Annons

Serumet som hashtaggen handlar om är den prisvärda ANNONS Argireline Solution 10% från The Ordinary. Men varför har den väckt så stor uppmärksamhet? Hyllningarna kommer från tusentals användare på på Tik Tok som hävdar att den jämnar ut och minskar fina linjer med märkbart resultat.

Användaren Nicole: ”Jag är imponerad”

Skönhetsentusiaster världen över svär vid serumet, och en av dem är tiktokaren Nicole. I videon nedan beskriver hon sitter resultat efter att ha använt serumet på pannan och sina kråksparkar:

“Jag har faktiskt märkt att min hud har blivit lite stramare och jag är imponerad”, säger hon.

Resultat på bara fyra veckor

Även Sarah Palmyra berättar för sina 920k följare att hon är "överväldigad av resultaten" efter att ha använt serumet i bara fyra veckor.

I videon berättar Sarah att hon kombinerat Argireline Solution 10% med ANNONS Marixyl 10% + HA (länk till Åhléns), även det ett effektivt peptidserum från The Ordinary. Se nedan vilket imponerande resultat produkterna haft på den korta tiden!

Annons

Detta säger läkaren

Det hyllade serumet innehåller peptiden Argireline som är en populär ingrediens för mogen hud. I en intervju med Refinery29 förklarar Dr Ezra ingrediensen närmare.

"Ingrediensen Argireline verkar för att förhindra muskelrörelser, vilka bidrar till att rynkor skapas", säger Dr Ezra. "Det främjar också kollagenproduktionen, vilket gör det till en fantastisk ingrediens, försätter han.

Han förklarar också anledningen till varför många kombinerar Argireline med ingrediensen Matrixyl.

"Matrixyl är också en typ av peptid som har en förmågan att stimulera kollagenproduktionen, vilket resulterar i fastare och slätare hud."

Så använder du det

Fördela några droppar i handflatorna och massera in på huden, med fokus på pannan, kråkspakar och runt ögonen där fina linjer ofta naturligt förekommer. Använd två gånger dagligen för bäst resultat.

Detta är ett lätt serum med 10% patenterat Argireline Peptidkomplex. Kontrollerade studier har visat att ARGIRELINE verkar på ansiktsområden som är benägna att utveckla dynamiska veck, inklusive runt ögonen och i pannan. ANNONS Se mer och köp serumet här.

Argireline Solution 10% från The Ordinary
Klicka på bilden för att komma direkt till serumet.

Serumet hittar du hos dessa nätbutiker (klicka på butikens namn för att komma direkt till produkten):

I min sminkväska med Johanna Lind BaggeBrand logo
I min sminkväska med Johanna Lind Bagge
Annons