Artikeln innehåller reklamlänkar
Vit eyeliner är modernt igen

Lady Gagas mest minnesvärda looks på röda mattan
Slå på ljud

Genom att lägga en linje vit eyeliner på den våta kanten av ögat får du ofta det att se större och klarare ut. Ett klassisk knep som använts länge. Men att lägga vit eyeliner längs ögonloben har vi inte sett så mycket av, på senaste tid.

Inspireras av 60-talets sminktrender

Om vi tar oss tillbaka hela vägen till 60-talet kan vi inspireras av fotomodellen Twiggys sätt att använda kajal på ett nyskapande sätt. Hon lyckades förmedla känslor och stil på samma gång, bara med en penna. I modern tid kan vi även inspireras av artisten Ariana Grande som gärna leker med färg och form. Efter släppet av hennes och Lady Gagas nya video har en hel värld blivit galna och försökt efterhärma artisten.

I dagarna har hon lagt ut flera olika bilder när hon använt vit kajal på ett inspirerande och nytt sätt. En udda trend många kommer hoppa på i sommar.

Om man inte känner sig lika vågad som Ariana Grande kan man använda vit eyeliner mer diskret. Som Rihanna här:

https://www.instagram.com/p/CAqoYQvhyMF/

Kate Hudson vit eyeliner

Eller varför inte för att förstärka ögat genom att lägga ovanför de nedre ögonfransarna, som Kate Hudson här:

6 bra vita eyeliner/kajal

Nyx vit eyeliner

För att lyckas med en vit eyeliner ska den vara enkel att applicera och sitta bra. Här är våra favoriter:

La Girl vit eyeliner

1. En flytande vit eyeliner från NYX som ger raka, definierade sträck med matt finish. Här kan du köpa den (länk till butik)

Inika ekologisk kajal

2. En snabbtorkande och vattenfast eyeliner från L.A. Girl med filtspets som gör det lätt att få till snygga former. Här kan du köpa den (länk till butik)

3. En ekologisk kajalpenna från Inika som även passar de med känsliga ögon. En krämig konsistens som ger en djup vit färg. Här kan du köpa den (länk till butik)

Vit kajal från Linda Hallberg

4. En vattenfast kajalpenna från Shisheido som sitter bra hela dagen och är väldigt lätt att applicera. Här kan du köpa den (länk till butik)

Vit eyeliner från Nyx

5. De omtalade kajalpennorna från Linda Hallberg sitter som berget och ger en snygg finish. Här är ett mulit-set med flera olika färger, som även kan användas till läppar och ögonbryn. Här kan du köpa det (länk till butik)

Rosa kajal

6. En krämig eyeliner på tub från NYX, som aldrig behöver vässas. Ger en intensiv färg som håller bra. Här kan du köpa den (länk till butik)

7. Är du inte sugen på vit men ändå vill testa en annan färg än brun och svart? Då vill vi tipsa om Urban Decay som har de mest fantastiska färgerna på sina kajalpennor. Rosa, lila, knall blå eller limegrön, bara att välja och vraka. Här kan du köpa dem (länk till butik)

LÄS MER:

Rouge i flytande eller puderform – 10 prisvärda köp

Skydda huden – 11 bra bronzingprodukter med spf

Mest läst