Artikeln innehåller reklamlänkar
volymspray tunt hår

Jordan Strauss

Dry Volume & Texture Spray från Living Proof (länk till Lyko) har fått lovord från beautyexperter över hela världen, som inte kan sluta prisa dess förmåga att skapa volym och textur på tunt och platt hår. Och på sociala medier har sprayen blivit en riktig kultfavorit.

Användaren Anna Redman: ”Den enda volymprodukt du behöver”

För TikTok-stjärnan Anna Redman är volymsprayen en riktig game-changer. Och med sin följarskara på 134 k personer avslöjar hon hemligheten bakom sitt fylliga hår.

Recensenterna eniga: ”Mirakel på burk”

Recensenter över hela nätet prisar sprayen för dess resultat. En entusiastisk användare på Lykos hemsida (länk till Lyko) uttrycker sin överraskning och kallar sprayen för ett mirakel.

– Jag har aldrig tidigare upplevt en sådan volym i mitt hår, skriver hon.

Produkten är också känt för sin förmåga att ge en långvarig volym som verkligen håller. En annan nöjd användare delar sin erfarenhet:

– Äntligen får jag volym som varar hela dagen i mitt livlösa hår!

Därför är den så bra

Det som gör Full Dry Volume + Texture Spray unik är dess förmåga att fungera på torrt hår utan att kännas stel, vilket gör att man kan använda den när som helst och var som helst.

Men det är inte bara resultatet som är häpnadsväckande, även vetenskapen bakom produkten är fascinerande. Produkten har nämligen en patenterad molekyl som tillför volym till håret genom att öka utrymmet mellan hårfibrerna och varje enskilt hårstrå.

Spana in videon nedan för att se resultatet efter användning!

@yanaudaltsova texture spray is probably my favorite hair product because it adds volume, absorbs oil and gives a light hold 👍🏼 @Living Proof, Inc. #livingproofgiftedme #livingproofinc #livingproof #texturespray #hairproducts #hairtok #blowoututorial #blowout #hairproductreview ♬ original sound - Yana

Dry Volume & Texture Spray från Living Proof (länk till Lyko)

Den mångsidigaa sprayen har dessutom ett värmeskydd upp till 210° C som skyddar håret vid användning av värmeverktyg. Samtidigt absorberar den olja, vilket gör att du inte behöver tvätta håret lika ofta. Läs mer och köp volymsprayen här (länk till Lyko).

Så använder du den

Före användning ska flaskan skakas väl.

  • Håll burken sex till tio cm från torrt hår.
  • Lyft upp en sektion av håret och spraya från rötterna till topparna. Massera igenom med fingrarna. Upprepa tills du har uppnått önskad frisyr och skaka flaskan mellan varje spray.
  • Spraya på den färdiga frisyren för att ge mer textur och stadga.
Så får du mer volym i håret
1:02

Efter reklamen: Så får du mer volym i håret

(1:02)

Slå på ljud
Mest läst