ANNONSSAMARBETE MED SODASTREAM
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Sommarens godaste fuktboost – bubbla ditt eget vatten

22 maj, 2024 
AvJenny Thorell
Att dricka tillräckligt med vatten har många hälsofördelar och under sommaren är det extra viktigt att inte slarva med vattenintaget. I Sverige har vi ett kranvatten i världsklass och det ska vi se till att utnyttja – vårt kranvatten har nämligen potentialen att bli så mycket mer.
Advertisement

Att vi ska dricka vatten vet vi, men de flesta av oss slarvar ändå lite med mängden. När det blir varmt ute är det extra viktigt att få i sig vätska – även en mild uttorkning påverkar oss och kan leda till huvudvärk, trötthet och förstoppning. Är det svårt att få i sig vanligt vatten eller om man vill variera sig är svaret alltid: bubbelvatten. Med SodaStream får vi en unik och skräddarsydd smak på vattnet och alla i familjen kan hitta en bubblande favorit.

Smaksätt bubblorna utan socker

Under sommaren är det extra viktigt att hela familjen ökar på sitt vattenintag och det är inte alltid det lättaste. Barn under 2 år ska enligt Livsmedelsverket inte dricka bubbelvatten men större barn brukar älska det bubbliga. Med bubly drops från SodaStream tillsätter du god smak på vattnet vilket går hem både hos vuxna och barn. Dropparna som finns i många olika friska och fruktiga smaker innehåller inget tillsatt socker, artificiella smaker eller sötningsmedel och ger ditt bubbelvatten en smakrik twist.

Bubly drops är sockerfria och innehåller bara naturliga ingredienser.

Bidrar till mindre plast i världen

Bubbelvatten har många goda fördelar för vår hälsa, men även klimatet påverkas positivt om vi ser över vilket bubblande vatten vi dricker. Att släpa hem flaskor från affären som ibland färdats över hela världen sliter inte bara på miljön, det är också helt onödigt när friskt och smakrikt bubbelvatten bara är ett knapptryck bort hemma i ditt eget kök. SodaStreams mål är att förändra hur vi dricker vatten och samtidigt spara planeten från engångsplast. Med SodaStream använder vi kranvattnet för att skapa friskt bubbelvatten – och de återanvändbara flaskorna kan användas hundratals gånger, vilket skonar världen från miljontals onödiga plastflaskor.

SodaStreams kolsyremaskin ensō hjälper oss med vätskebalansen, 2190 kr.

Årets designnyhet till köket

Och nu kan vi uppdatera hemmet med årets viktigaste kökspryl, SodaStreams senaste kolsyremaskin ensō. Den är designad av den japanska designern Naoto Fukusawa, känd för sin svala designstil som kombinerar tidlös design med användarvänlighet. Med ensō får vi inte bara ett stilrent blickfång till köksbänken, utan även en maskin med smarta och unika funktioner.

Snap & Lock-funktion för enkel flaskisättning, det patenterade Quick Connect-systemet för bekvämt byte av kolsyrecylindern och en löstagbar droppbricka i rostfritt stål för smidig rengöring, gör det till en köksmaskin som förenklar livet. Till maskinen följer även en diskmaskinssäker flaska med en avtagbar botten i rostfritt stål för enklare rengöring, samt en kork i rostfritt stål som matchar maskinen.

Att dricka vatten är en del av en hälsosam och aktiv livsstil och SodaStream gör det enklare att dricka mer vatten – kolsyrat vatten tar inte bort något av det som är bra med vatten, det adderar bara bubblor.