FEMINAS BLOGGAR

Click to add text

För förfrågningar om samarbeten med någon av våra influencers, mejla Ida Antebro.

Sofia Ståhl, mer känd som PT-Fia, är utbildad certifierad kost- & träningskonsult (lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare) och Mooveoinstruktör. Hon föreläser, skriver böcker, gör podcasten Ofiltrerat, är hälsoprofil i Femina, är återkommande gäst i SVT Morgonstudion och RIX FM. I bloggen delar hon med sig av egna erfarenheter av utmattning, vardagen som ensamstående mamma med eget företag, tankar om hälsa och den bisarra prestationshetsen som tagit sig in i det som i grunden bara handlar om en önskan att må bra.

Sofia Ståhl är programledare för nya tv-programmet Lyckomaten i SVT tillsammans med Tareq Taylor, aktuell med en nyutgåva av boken 10 vägar till hälsa och en insamling till förmån för psykisk ohälsa med Hjärnfonden.

Till Sofia ”PT-Fia” Ståhls blogg

Kontakta oss för samarbete med Sofia

Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn i Los Angeles och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. I bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv i den inspirerande och bubblande stad som Los Angeles är. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter.

Till Cecilias blogg

Kontakta oss för samarbete med Cecilia

Malin Berghagen är en folkkär svensk skådespelerska och författare som gjort sig ett namn både på scenen och inom yogans läkande värld. Malin är praktiserande yogalärare och har hunnit skriva fem böcker om både yoga och hälsa. I hennes blogg får du ta del av hennes verksamhet inom yogan men också en generös inblick i Malins liv – som utspelar sig i både Stockholm, Mallorca och Järvsö.

Till Malins blogg

Kontakta oss för samarbete med Malin

Claudia Galli Concha bor i Stockholm med sitt livs stora kärlek Manuel och deras två döttrar. Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver klädmärket Pocci Pocci. Här i bloggen får ni följa Claudia i ett väldigt omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från jobb, träning, inredning, mode, inspiration och självklart barnen eftersom Claudia är hemma med dem. Välkommen till Claudias värld!

Till Claudias blogg

Kontakta oss för samarbete med Claudia

Med stor passion lagar Diana Dontsova mat som passar alla. Här hittar du recept, de senaste trenderna till köket och tips på hur du serverar maten. Hon är matkreatören med sinne för styling och foto. Hon vann 2017 Stora Matbloggspriset på Stockholm Food and Wine och 2016 vann hon Matbloggspriset för Bästa Foto på samma mässa.

Till Dianas blogg

Kontakta oss för samarbete med Diana

Jessica Blockström är skönhetsredaktören som har en sann passion för allt som ryms i en necessär. Att smörja, måla, lacka och tipsa om guldkorn är en del av hennes lite annorlunda men fantastiskt roliga jobb! Häng med in i Jessicas sköna värld – träffa inspirerande människor, ta del av glamorösa skönhetsevent och kika in i hennes badrum.

Till Jessicas blogg

Kontakta oss för samarbete med Jessica

Annika Leone bor på Södermalm i Stockholm med sin man Niklas, dotter Lilo och hennes bonusbarn Fredrika. Annika brinner främst för feministiska frågor och försöker att få en förändring i samhället genom kroppspositivism. Annika har bland annat jobbat på Veckorevyn, Expressen, mama och KIT och har dessutom frilansat som skribent i många år och 2019 släppte hon succébarnboken ”Bara Rumpor”. Annika har italienskt påbrå och med det kommer hennes stora intresse för det italienska köket och matglädje. Hon har också ett intresse för livsstil och skönhet – och älskar allt som har med njutning att göra!

Till Annikas blogg

Kontakta oss för samarbete med Annika

Ann Söderlund skriver böcker, spelar in poddar, medverkar i tv och radio, brinner för hjärtefrågor som jämställdhet och kvinnors rättigheter – och benämner sig själv som en mångsysslande fembarnsmamma. Hon bor i Vasastan i Stockholm med sin sambo och fem sönerna Ossian, 15, Ilon, 13, Dante 11, Bobo, 3 och Frans ”Frallan”, 10 månader.

Till Anns blogg

Kontakta oss för samarbete med Ann

Johanna Lind Bagge är certifierad, auktoriserad Cidesco-diplomerad hud-och spaterapeut samt entreprenör inom skönhet- och hälsobranschen. I hennes blogg får man följa med hemma bland familj, hundar och vänner. Allt från hundpromenader, till renovering, matlagning, jobb, resor och allt som tillhör vardagen.

Till Johannas blogg

Kontakta oss för samarbete med Johanna

Jag är Malin Wollin. Jag skriver. Kolumner, blogg, böcker, artiklar. Jag bor i ett radhus i Kalmar med Joachim och fem barn som är födda -02, -04, -08, -13 och -17. Det bästa som finns är att sitta på en grönt inbäddad altan och äta middag, bada i havet, läsa bok, sjunga med i låtar i en tonart som jag egentligen inte mäktar med, lyssna på barnens prat och dricka perfekt doserat kaffe till P1. Och skriva. Men det är också det värsta som finns. Det är en kamp, och den kampen ska utspela sig på Femina. Ni sitter på första parkett och har det bra.

Till Malins blogg

Kontakta oss för samarbete med Malin