Annons

Annons

Feminas bloggar

För förfrågningar om samarbeten med någon av våra influencers, mejla Ida Antebro.

Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn i Los Angeles och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. I bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv i den inspirerande och bubblande stad som Los Angeles är. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter.

Till Cecilias blogg
Kontakta oss för samarbete med Cecilia

 

Med stor passion lagar Diana Dontsova mat som passar alla. Här hittar du recept, de senaste trenderna till köket och tips på hur du serverar maten. Hon är matkreatören med sinne för styling och foto. Hon vann 2017 Stora Matbloggspriset på Stockholm Food and Wine och 2016 vann hon Matbloggspriset för Bästa Foto på samma mässa.

Till Dianas blogg
Kontakta oss för samarbete med Diana

 

Sofia Vusir Jansson bor med man och 4 barn i ett hus i Katrineholm. Hon är bloggare, fotograf och stylist, håller i workshops och gör uppdrag inom PR, inredning, kostym och scenografi. DIY ligger Sofia varmt om hjärtat och hon väljer, så ofta det går, att använda sig av vintage och remake. Bloggen är en salig blandning av sådant som korsar hennes väg, i stort och smått.

Till Mokkasins blogg
Kontakta oss för samarbete med Mokkasin

 

Jessica Blockström är skönhetsredaktören som har en sann passion för allt som ryms i en necessär. Att smörja, måla, lacka och tipsa om guldkorn är en del av hennes lite annorlunda men fantastiskt roliga jobb! Häng med in i Jessicas sköna värld – träffa inspirerande människor, ta del av glamorösa skönhetsevent och kika in i hennes badrum.

Till Jessicas blogg
Kontakta oss för samarbete med Jessica

 

Feminas modechef Sarah Törnqvist är ständigt matad med spännande och snygga modenyheter. Hon gillar allt från billigt till dyrt och brinner starkt för hållbarhet, ekologiskt tänk och nya typer av material. I bloggen bjuder hon på allt från personliga favoriter till smarta köptips!

Till Sarahs blogg

 

Vår chefredaktör Ulrika Norberg har arbetat i mer än tjugo år med olika magasin. Förutom ett passionerat förhållande till både tidningar och böcker, gillar hon att inreda, resa och fotografera. Följ hennes vardag, både här på redaktionen och hemma med familjen.

Till Ulrikas blogg SENASTE NYTT