Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

7 tecken på att du har träffat din själsfrände

28 dec, 2018 
AvEmma Castman
Du vet aldrig under vilken tidpunkt du kommer att träffa din soulmate, men du kommer garanterat märka av när det sker. Livet känns enklare och kärleken blir starkare. Här är sju tecken på att du med största sannolikhet har träffat rätt.
Annons

1. Redan tidigt i relationen känner ni er trygga och bekväma tillsammans

Med vissa personer i sin närhet känns allting mycket enklare. Och ens själsfrände är ett sådant exempel. Många gånger kan den harmoniska och trygga känslan till och med infinna sig redan första gången man ses. Nervositeten över att säga rätt saker och att vara på ett speciellt sätt byts ut mot en känsla av välbefinnande så fort ens ögon möts. Med sin soulmate är det som att man redan har känt varandra i en evighet.

2. Ni känner att ni tar fram det bästa hos varandra trots att ni är olika

Även om du och din själsfrände är olika på många sätt känner ni att ni kompletterar varandras person. Ni lär av varandra och känner att era motsatser gör er till bättre individer och ett starkare kärlekspar.

3. Magkänslan säger att ni är varandras själsfrände

Det är svårt att förstå vad en själsfrände är innan man har träffat personen i fråga. För så fort ens vägar korsas infinner sig en speciell känsla i kroppen. Många som mött sin soulmate förklarar det som att det är energin och själen man dras till, inte kroppen och utseendet. Och även om relationen tar slut är det som att ens koppling till varandras person aldrig helt försvinner.

Annons

4. Ni känner att ni delar värderingar

För att på riktigt fungera ihop är det viktigt att man i det stora hela delar värderingar och syn på livet. Du och din själsfrände känner att era liv är som gjorda för varandra och vet precis vart ni ska och hur ni vill leva – och givetvis är planen att alltid göra det tillsammans.

5. Ni älskar varandra innerligt även när livet skakar

Livet går upp och ner och att få en relation att fungera smärtfritt är i princip omöjligt. Men bara för att vardagen kantas av påfrestande utmaningar behöver inte kärleken ta stryk. Ens själsfrände ser en för den man är, även om man är nere på botten.

6. Ni känner att ni kan vara er själva till 100 procent

Din själsfrände är din bästa vän och lagkamrat. Det är personen som du känner dig allra mest bekväm med och som du kan visa dina mest konstiga och besvärliga egenskaper för. Sådana karaktärsdrag som du vanligtvis håller tillbaka när du är runt andra.

Annons

7. Ni bryr er om varandra så mycket att ni kan känna varandras smärta

Ett tydligt tecken på att du har träffat din soulmate är när hens smärta också blir din smärta. Ni bryr er om varandra så mycket att ni kan bli berörda av saker som ni inte har någon personlig koppling till förutom ert starka band till varandra. Det handlar om omtanke och respekt.

Artikelinspiration: Huffington Post
Foto: IBL

Läs mer:

Annons