I våras avslöjades det att Clara Hallencreutz och Fares Fares väntade barn, deras första. På Instagram delade konstnären med sig av den glada nyheten, med en bild där hon sitter på köksbänken medan Fares håller båda händerna på magen.

–Inte bara choklad i den här magen… Kan knappt vänta tills jag får träffa dig! Nästan halvbakad! skrev hon.

Blev ett par 2018

Clara och Fares träffades i början av 2018 genom gemensamma vänner och trots att de till en början höll låg profil har de allt mer hyllat varandra och visat upp sin kärlek.

När Fares medverkade i Hellenuis hörna kunde han inte låta bli att prata om Clara.

–Det är helt fantastiskt att ha en flickvän, speciellt henne.

Och i sitt sommarprat i P1 i juni i år kunde han heller inte låta bli att berätta om Clara och den spännande resa de såg fram emot – att bli föräldrar.

–Jag och min fantastiska sambo Clara ska få ett barn. Jag ska bli pappa, det är min nästa stora roll och den är planerad att vara livet ut. Det ska bli det största känner jag, hoppas jag. Man vet ju ingenting, jag vet ju inte vem som kommer. Jag väntar dig i en värld som jag känner till och försöker förstå varje dag. Jag ska försöka förklara de frågor jag har, sa han då.

Pojken ska heta Ziggy

Och nu har de alltså äntligen fått träffa sonen. På Instagram den 3 september 2019 delade Fares en bild på Clara på BB med en liten pojke i famnen. Han passade samtidigt på att avslöja namnet: Ziggy.

Som caption skriver Fares: Ziggy och Clara, med en massa hjärtemojis.

Foto: TT

Läs mer:

Fares Fares debuterar i Sommar i P1: ”Gör det för deras skull”