3:34

Efter reklamen: Så undviker du torra händer

(3:34)

De flesta har någon gång funderat över hur det kom sig att vi blev som vi blev. Varför har vi vissa personlighetsdrag, agerar på olika sätt eller känner annorlunda kring något. Enligt några studier kan fingrarna avslöja en hel del. Vi vågar dock inte påstå att det är 100% sanning, men lite roligt är det!

9 (otroligt) osexiga saker som definitivt sabbar första dejten

Ta en titt på din vänstra hand. Titta på förhållandet mellan ditt ringfinger, ditt långfinger och ditt pekfinger.

Är ditt ringfinger längre än ditt pekfinger är du personlighet A.

Är ditt ringfinger kortare än ditt pekfinger är du personlighet B.

Är ditt ringfinger och ditt pekfinger lika långa är du personlighet C.

Detta säger dina fingrar om din personlighet:

Om du är personlighet A: Du är en tvättäkta charmör. Så pass charmig att många finner dig oemotståndlig. Du anses vara vacker men du är även något mer aggressiv än andra människor. Människor med ett längre ringfinger är mer villiga att ta risker än andra. Kvinnor med personlighet A har ofta stor framgång inom sitt yrke, tjänar mer pengar och tenderar att vara extroverta.

Om du är personlighet B: Du är självsäker men tenderar också att vara något självupptagen. Du får mycket uppmärksamhet som du även njuter av – men samtidigt har du inga problem med att vara ensam och njuta av din egentid. Trots att du är självsäker är du ingen person som tar första steget i en relation.

Om du är personlighet C: Är ditt pekfinger och ringfinger lika långt är du en person som försöker att undvika konflikter och liknande sammanstötningar. Du vårdar dina relationer och är den perfekta partnern eftersom du inte bara tenderar att vara trogen utan även väldigt kärleksfull.

Av Thowe Wagner Larsson

Här är kroppsdelarna du förmodligen borde tvätta bättre

Utvald läsning

Femina