Förra veckan gick Isabella Löwengrip ut med informationen om att hennes förhållande tagit slut. En nyhet som chockerade många, inklusive henne själv.

”När livet känns komplett vänder det plötsligt och bli becksvart. Det har inträffat en sak som gjort att (pojkvännens namn) och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu. Jag vet inte vad jag ska skriva mer”, skriver hon bland annat på bloggen.

Isabella och den före detta pojkvännen träffades för cirka ett år sedan, och efter en tid isär hittade de tillbaka till varandra under hösten. De har ofta synts sida vid sida på offentliga tillställningar och för ett tag sedan följde expojkvännen med Isabella Löwengrip och hennes två barn på en resa till Dubai.

Men nu är det alltså återigen slut mellan paret och efter ett par dagars tystnad har Isabella Löwengrip valt att gå ut med sin version om varför paret plötsligt har slutat träffas.

Kidnappare hemma hos Isabella Löwengrip

Enligt Expressen ska pojkvännen, som jobbar som terminsmäklare, ha gått bakom Isabellas rygg och utan hennes vetskap genomfört aktieaffärer för mångmiljonbelopp för en eller flera kunder. Pengar som han sedan ska ha förlorat.

”När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov”, säger Isabella Löwengrip i en intervju med Expressen.

Hon förklarar även upptäckten om sin före detta pojkvännen som en ”skräck”:

”Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck”, säger Isabella, som berättar att hon inte kunnat äta på flera dagar och inte kan sova trots starka sömntabletter.

Flyr utomlands

Isabella har tvingats lämna sitt hem och har valt att ta en paus från jobbet och bloggen. Hon har blivit instruerad att bryta all kontakt med expojkvännen och familjen har förflyttats två gånger.

”Jag har varit chockad i några dagar och är det fortfarande. Jag har haft ett kristeam runt mig. Vi har haft allt ifrån psykolog till bevakning dygnet runt. Och nu så lämnar vi landet ett tag”, säger Isabella.

Bolagen är så pass stora att de rullar på även utan Isabella på plats, menar hon.

”Just nu är det fokus på att jag och mina barn ska befinna oss i säkerhet och försöka bibehålla en vardag på en annan plats. Jag tror att vi tar varje dag som den kommer eftersom vi inte vet hur situationen kommer att skena i väg”.

Löwengrips livvakt om händelsen

Även Isabella Löwengrips livvakt har uttalat sig om ex-pojkvännen till tidningen:

”Han har satt familjen i en situation som de överhuvudtaget inte har någonting med att göra, men det spiller över på Isabella eftersom de tidigare har varit ett par. Nu är de inte det och hon har tagit avstånd. Hon har inte varit delaktig på något sätt”.

Isabella Löwengrips livvakt poängterar även att parets förhållande är helt slut.


Källa: Expressen
Foto: TT

Läs mer:

Isabella Löwengrip är en av näringslivets mäktigaste kvinnor

Isabella Löwengrip: Så mycket tjänar jag på bloggen

Isabella Löwengrip blir ny delägare i svenska märket Stylein

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: