Trendar: SjälvkänslaPsykisk ohälsaKärlekRelationsrådVänskap

Jennie Hammar berättar om nya kärleken efter skilsmässan

04 apr, 2018 
AvFemina
För två år sedan skilde sig journalisten Jennie Hammar från programledaren Filip Hammar. Nu avslöjar Jennie i sin podd att hon träffat en ny kärlek.
Annons

Det har gått nästan två år sedan medieparet Jennie och Filip Hammar gick ut med att de skulle skilja sig. I sin podd ”Veckans bläcka” har Jennie tidigare berättat om den tuffa perioden efter separationen.

”Det var en oerhört tung tid. Jag kunde inte sova, jag kunde inte äta, jag var mitt uppe i en separation som kom som en chock för mig. Jag var inte alls förberedd på den och det var tungt. Mörkt”, sa hon i podden.

Men nu har den Los Angeles-baserade frilansjournalisten och bloggaren hittat en ny kärlek. Hon befinner sig just nu på semester på den hawaiianska ön Kauai – och i sin Instastory visar hon en bild där hon pussar sin nya pojkvän.

Foto: Jennie Hammars Instagram via Hänt.se

”Det är min födelsedag, det är jag och min kille som åker. Min kille har varit där väldigt mycket, för han surfar. Han kan stigarna så vi kan hajka, så det blir perfekt. Jättehärligt ska det bli”, berättade Jennie i podden inför resan.

Jennie beskriver sin pojkvän som ”snäll och kul och smart” och berättar att de dejtat en tid.

”Det är kul. Jag vågar typ inte prata högt om det, men det känns som att nu dejtar man, man får väl se hur allting blir”, säger Jennie.

Läs även:

Foto: IBL, Instagram

Annons