Fem snabba med Filip Lamprecht
1:28

Efter reklamen: Fem snabba med Filip Lamprecht

(1:28)

Slå på ljud

1997

Nyfödd med mamma Kristin Kaspersen, som ska spela in Superstars på TV3 tillsammans med Claes Åkesson – som också precis hade fått barn.

Patrik Degerman

1998

Här är Filip ett år gammal med mamma Kristin Kaspersen och pappa Martin Lamprecht, och hela familjen matchar varandra framför kameran.

Charles Hammarsten/TT

2002

Med mamma Kristin i sommargrönskan gör femåriga Filip tummen upp mot kameran!

Charles Hammarsten/TT

2003

Filip delar tårta med mormor Lill-Babs!

Johanna Pettersson

2003

Det är också samma år som Kristin Kaspersen gifter sig med kärleken Hans Fahlén i Åre. Här är bild från bröllopet tillsammans med Filip och Lill-Babs.

Karin Törnblom/TT

2008

När Lill-Babs firade 70 år gjorde hon det med en stor fest, där så klart all familj var på plats. Här är Filip med sin lillebror Leon och kusinen Isak Nilsson.

Mats Andersson / TT

2011

Filip Kaspersen Lamprecht, 14 år, på biopremiär med mamma och lillebror Leon.

Karin Törnblom/TT

2013

Det har blivit en del röda mattor genom åren – här är Filip och brorsan med mamma och mormor på Cancergalan.

Karin Törnblom/TT

2016

Kristin Kaspersen brukar leda Idrottsgalan, men det här året poserade hon med exet Martin Lamprecht och 19-åriga Filip på den röda mattan. Stilig trio!

Karin Törnblom/TT

2018

Filip Kaspersen Lamprecht har varit tillsammans med flickvännen Peg Parnevik i flera år, och 2018 var han med under pressdagen för Parneviks, för att han skulle vara med en del i programmet. Här tillsammans med svärfar Jesper Parnevik.

Karin Törnblom/TT

2021

Filip Kaspersen Lamprecht och Anis Don Demina möttes i finalen av Let's dance – men bakom kulisserna var det mindre allvar och mer skratt.

Karin Törnblom/TT
Mest läst