Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

11 kändispar med stor åldersskillnad

15 nov, 2019 
AvEmma Castman
”Kärlek har ingen ålder” och ”Ålder är bara en siffra” – ja, självklart är det så. Här är exempel på kända män och kvinnor som lever med yngre och äldre partners.
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

Har du länge undrat hur många år det egentligen är mellan det svenska stjärnparet Carina Berg och Erik Berg? Eller kanske Heidi Klum och Tom Kaulitz? Då bör du läsa vidare! Vi har nämligen listat tolv kärlekspar med stor åldersskillnad som fortfarande håller ihop:

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi

Åldersskillnad mellan Ellen DeGeneres och Portia de Rossi

2004 blev komikern och tv-profilen Ellen DeGeneres, 61, och Ally McBeal-skådisen Portia de Rossi, 46, ett par. De träffades i samband med en fotografering, och gifte sig 2008.

Annons

Det skiljer 15 år mellan Ellen DeGeneres och Portia de Rossi.

Heidi Klum och Tom Kaulitz

Åldersskillnad mellan Heidi Klum och Tom Kaulitz

Fotomodellen och tv-profilen Heidi Klum, 46, och Tokio Hotel-medlemmen Tom Kaulitz, 30, träffades under en inspelning av tv-programmet Germany’s next top model. I mars 2018 kom nyheten om att de var ett par, och i juli i år blev det officiellt att paret gift sig i hemlighet.

Det skiljer 16 år mellan Heidi Klum och Tom Kaulitz.

Penny Parnevik och Douglas Murray

Åldersskillnad mellan Penny Parnevik och Douglas Murray

2017 gick Penny Parnevik, 22, ut med att hon träffat den rätte, och kort därefter avslöjades det att det var hockeyspelaren Douglas Murray, 39, som fångat hennes hjärta. I februari i år förlovade sig paret, och i augusti blev de föräldrar till en liten son vid namn Atticus.

Annons

Det skiljer 17 år mellan Penny Parnevik och Douglas Murray.

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Åldersskillnad mellan Camilla Läckberg och Simon Sköld

Camilla Läckberg, 45, och Simon Sköld, 32, träffades första gången 2014, och året efter förlovade sig paret. I dag har de varit gifta i drygt två år, och tillsammans har de dottern Polly.

Det skiljer 13 år mellan Camilla Läckberg och Simon Sköld.

Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom

Åldersskillnad mellan Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom

2016 började det ryktas om att Oscar Enestad, 22, och Cecilia Dahlbom, 51, var ett par, och året efter började de synas allt mer flitigt tillsammans. I början av 2018 gick de ut med sitt förhållande offentligt, och när Oscar ställde upp i Melodifestivalen 2019 uppträdde han med en låt som handlade om kärleken till sin flickvän.

Annons

Det skiljer 29 år mellan Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom.

George Clooney och Amal Alamuddin

Åldersskillnad mellan George Clooney och Amal Alamuddin

2013 träffades skådespelaren George Clooney, 58, och människorättsadvokaten Amal Alamuddin, 41, och efter bara sju månaders dejtande förlovade sig paret. 2014 gifte de sig i kärleksstaden Venedig.

Det skiljer 17 år mellan George Clooney och Amal Alamuddin.

Beyoncé Knowles-Carter och Jay Z Carter

Åldersskillnad mellan Beyoncé Knowles-Carter och Jay Z Carter

Beyoncé Knowles, 38, och Shawn Corey ”Jay-Z” Carter, 50, träffades runt millennieskiftet, och den 4 april 2008 gifte sig paret på Manhattan i USA. Tillsammans har de barnen Blue Ivy Carter, Sir Carter och Rumi Carter.

Annons

Det skiljer 12 år mellan Beyoncé Knowles och Shawn Corey ”Jay-Z” Carter.

Sarah Paulson och Holland Taylor

Åldersskillnad mellan Sarah Paulson och Holland Taylor

Skådespelarna Sarah Paulson, 45, och Holland Taylor, 76, träffades första gången på en middag 2006, men det var inte förrän 2015 som de bekräftade att de var ett par.

Det skiljer 31 år mellan Sarah Paulson och Holland Taylor.

Carina Berg och Erik Berg

Åldersskillnad mellan Carina Berg och Erik Berg

Tv-profilen Carina Berg, 42, och fotbollsspelaren Erik Berg, 31, träffades 2017, och den 15 december året efter gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen. I slutet av 2019 fick de även sitt första gemensamma barn.

Annons

Det skiljer 11 år mellan Carina Berg och Erik Berg.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Åldersskillnad mellan Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Sanna Lundell, 41, och Mikael Persbrandt, 56, blev ett par 2005, och under den större delen av sitt förhållande har de levt som särbos. 2016 valde paret dock att flytta ihop i sitt drömhus – en stor herrgård strax utanför Stockholm. Tillsammans har Sanna Lundell och Mikael Persbrandt barnen Igor, Lo och Fox.

Det skiljer 15 år mellan Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.

Zlatan Ibrahimović och Helena Seger

Åldersskillnad mellan Zlatan Ibrahimović och Helena Seger

2002 träffades Zlatan Ibrahimović, 38 och Helena Seger, 49 av en slump när Zlatan hade dubbelparkerat sin bil så att Helena inte fick ut sin egen. Därefter blev de kära – och nu har paret barnen Maximilian och Vincent tillsammans.

Det skiljer 11 år mellan Zlatan Ibrahimović och Helena Seger.

Foto: TT

Läs mer:

Annons