Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

13 kändispar som gift sig i hemlighet

26 maj, 2020 
AvMalin Ny
Kändisarna som har gift sig i smyg.
Beyoncé och Jay Z, Joe Jonas och Sophie Turner och Blake Lively och Ryan Reynolds. Här är kändisarna som skippade det extravaganta och valde att säga ja till varandra i största hemlighet.
Annons

Vissa gifter sig gärna med pompa och ståt och bjuder in så många som möjligt, medan andra föredrar att gifta sig i smyg eller med de allra närmaste närvarande. Och kändisar är givetvis inga undantag – Beyoncé och Jay-Z och Ed Sheeran och Cherry Seaborne bestämde sig till exempel för att säga ja till varandra i största hemlighet.

Här är kändisarna som höll sina bröllop hemliga och gifte sig i smyg!

Michelle Williams och Thomas Kail

I mars bekräftades det att gravida skådespelerskan Michelle Williams gift sig med sin Thomas Kail, tre månader efter det att de gått ut med sin förlovning.

Hilary Duff och Matthew Koma

Hilary Duff och producenten Matthew Koma gifte sig i hemlighet i december 2019 vid en intim ceremoni. Paret träffades 2015 medan de arbetade tillsammans med Duffs album Breathe In Breathe Out. De har även dottern Banks tillsammans.

Annons

Hilarie Burton och Jeffrey Dean Morgan

One Tree Hill-stjärnan Hilarie Burton och partnern Jeffrey Dean Morgan hade varit tillsammans i över tio år när de gifte sig i oktober 2019. Sedan tidigare har de barnen Gus och George tillsammans.

Ed Sheeran och Cherry Seaborn

Det ryktades i flera månader att Ed Sheeran och flickvännen Cherry Seaborn hade gift sig innan sångaren själv till slut bekräftade att det stämde. Innan paret gifte sig hade sångaren dessutom kallat Seaborn för sin ”fru” i låten Remember the Name och i en intervju förklarade han att han skrev så eftersom han visste att de skulle vara gifta när låten kom ut.

Annons

Heidi Klum och Tom Kaulitz

Den före detta supermodellen Heidi Klum och sångaren Tom Kaulitz blev tillsammans i februari 2018 och i december samma år avslöjade paret att de hade förlovat sig. I juli förra året blev det officiellt att paret hade gift sig i hemlighet.

Zoë Kravitz och Karl Glusman

Skådespelerskan Zoë Kravitz, känd från serien Big Little Lies, gifte sig i hemlighet i maj 2019, med skådespelarkollegan Karl Glusman. Paret är måna om att hålla sitt förhållande borta från offentligheten och förlovade sig i februari 2018 men väntade åtta månader med att berätta om hur förlovningen gick till.

Annons

Joe Jonas och Sophie Turner

Game of Thrones-skådisen Sophie Turner och sångaren Joe Jonas hade planerat att gifta sig i Frankrike sommaren 2019, men bestämde sig spontant för att även gifta sig i Las Vegas i maj 2019. Paret sa ja till varandra framför en Elvis-imitatör bland annat, och gifte sig även i Frankrike ett par månader efteråt.

Rebecca Ferguson och Rory

Svenska skådespelerskan Rebecca Ferguson, känd från Mission: Impossible – Fallout bland annat, delade i början av förra året med sig av att hon hade gift sig i hemlighet med sin partner Rory, vars efternamn hon inte har avslöjat offentligt. Paret ska ha gift sig i en stuga över julhelgen tillsammans med sina närmaste. Paret har även en dotter tillsammans.

Annons

Amy Schumer och Chris Fischer

Komikern Amy Schumer gifte sig med sin Chris Fischer i februari 2018, i Malibu. Paret sågs för första gången tillsammans tre månader tidigare, och de har nu sonen Gene tillsammans.

Blake Lively och Ryan Reynolds

Blake Lively och Ryan Reynolds överraskade sin familj och sina vänner med att säga ja till varandra framför dem i en privat ceremoni i South Carolina.

Annons

Kate Winslet och Ned Rocknroll

I december 2012 bekräftade Kate Winslet att hon hade gift sig med sin Ned Rocknroll. Paret anordnade ett väldigt litet och intimt bröllop i New York och de enda som närvarade var Kate Winslets barn och ett fåtal familjemedlemmar och vänner.

Javier Bardem och Penélope Cruz

Även skådespelarparet Javier Bardem och Penélope Cruz bjöd in ett fåtal när de gifte sig på Bahamas i juli 2010. Cruz slog dock på stort när det gällde bröllopsklänning och gifte sig i en skapelse från Dior Haute Couture, designad av John Galliano.

Annons

Beyoncé och Jay-Z

Beyoncé och Jay-Z höll sitt bröllop i april 2008 extremt hemligt och sångerskan avslöjade inte att de hade gift sig förrän ett par månader senare.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons