Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

20 kändispar som gått skilda vägar 2022

30 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
20 kändispar som gått skilda vägar 2022
Kärlekssagor får ibland ett slut.
Här är 20 kändispar som skilts åt 2022!
Annons
Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

Kärlek kommer, kärlek går. Även detta år har några av kändisvärldens love birds valt att lämna och traska vidare i livet utan varandra.

Här är 20 kändispar som gått skilda vägar 2022!

Kändisuppbrotten 2022

Anna Brolin och Jesper Rodhborn

Anna Brolin och Jesper Rodhborn

Tvåbarnsföräldrarna Anna Brolin och Jesper Rodhborn gick i april i år ut med att de beslutat sig för att gå skilda vägar.

Annons

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, lät det på Instagram då.

Anton Ewald och Victoria Fajardo

Anton Ewald och Victoria Fajardo

Anton Ewald och Victoria Fajardo var man och. hustru i fem år, innan de lämnade in en ansökan om skilsmässa tidigare i år.

Casper Janebrink och Helena Janebrink

Casper Janebrink och Helena Janebrink

I början av 2022 bekräftade Casper Janebrink och Helena Janebrink att de separerar efter över 20 år ihop. Kort där efter uppdagades det att Casper Janebrink varit otrogen, och nu väntar han barn med Therese Andersson.

Annons

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Vi har hängt med på parets turer genom åren, och efter åtta-nio-tio uppbrott verkar det som att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen valt att lämna relationen för gott, om man ska tolka Bianca Ingrosso på www.

Aron Anderson och Anja Malmberg

Aron Anderson och Anja Malmberg

Äventyraren Aron Anderson tävlade i årets upplaga av Let's dance, och var då den första rullstolsburna personen att tävla i programmet. I samband med premiären gick han ut med att han och hustrun Anja Malmberg sedan flera år tillbaka valt att gå skilda vägar.

Annons

Kim Kardashian och Pete Davidson

Kim Kardashian och Pete Davidson

Intensivt, och kanske inte så långvarigt som någon av dem hoppats på. Kim Kardashians och Pete Davidsons kärlekssaga startade i tv (vad annars hallå) under hösten 2021. Efter det har Pete hunnit hamna i bråk med hennes ex-man Kanye West och låtit tatueringar tillägnade både Kim och hennes barn pryda hans kropp. Men, i augusti kom uppgifter om att paret valt att gå skilda vägar.

Janni och Jon Olsson Delér

På Youtube har vi kunnat följa paret Olsson Delér i en himla massa år, och under sommaren gick de ut med att de skiljs åt – men som vänner och föräldrar. Tillsammans har de barnen Leon och Leia.

Annons

Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard

Sonen Sylvester Apollo kom till världen 2021, och ett år senare skiljer sig Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard. Nu tisslas det om att Emily dejtar Brad Pitt...

Shakira och Gerard Piqué

Shakira och Gerard Piqué

Hips don´t lie, men kanske kärleken? Nå väl, vad som egentligen hänt mellan Shakira och Gerard Piqué vet vi faktiskt inte, men ryktet säger att han ska ha varit otrogen. Hur som helst, en skilsmässoansökan är inskickad och paret har bekräftat separationen i ett gemensamt uttalande.

Annons

Kendall Jenner och Devin Booker

Kendall Jenner och Devin Booker

Entertainment tonight gick ut med att Kendall Jenner och Devin Booker gått skilda vägar i juni, och anledningen ska ha varit att de ”befann sig på olika platser i livet”. Synen på framtiden var helt enkelt för splittrad för paret.

Liam Payne och Maya Henry

Liam Payne och Maya Henry

Efter två år som förlovade bröt Liam Payne och Maya Henry upp, det efter att bilder på Liam och modellen Aliana Mawla dykt upp på www. Men om det hade något med uppbrottet att göra har ingen av de uttalat sig om.

Annons

Amy Deasismont och Charlie Gustafsson

I sitt sommarprat resonerar Amy Deasismont om ett uppbrott hon gått igenom, utan att hämna hans namn. Men i mars tidigare i år bekräftade paret att de valt att gå skilda vägar, utan att lämna några närmare detaljer eller kommentarer kring situationen.

Anna Kendrick och Bill Hader

Anna Kendrick och Bill Hader

Fåordigt har det varit när det handlar om Anna Kendrick och Bill Hader, både när det gäller själva relationen och uppbrottet. Men i juni skvallrade källor om att paret gått skilda vägar.

Annons

Tish Cyrus och Billy Ray Cyrus

tish och billy cyrus

I 28 år var Tish Cyrus och Billy Ray Cyrus gifta, tills de i år ansökte om skilsmässa. Paret är föräldrar till superstjärnan Miley Cyrus, och även till barnen Brandi, Trace, Braison och Noah.

Julia Fox och Kanye West

julia fox och kanye west

Likt ex-frun Kim Kardashians relation med Pete Davidson blev Kanye Wests relation med Julia Fox väldigt uppmärksammad i media. De var paret på allas läppar i ett par intensiva veckor, i matchande outfits under Paris fashion week. Men, efter ett par veckor var relationen över.

Annons

Emma Roberts och Garrett Hedlund

Emma Roberts och Garrett Hedlund

Drygt ett år efter att ha välkomnat sitt första barn tillsammans gick Emma Roberts och Garrett Hedlund skilda vägar, något som flera källor berättade exklusivt för In Touch. De hintade dock också om att det fanns chans till återförening, och det återstår helt enkelt att se vad som händer.

Jason Momoa och Lisa Bonet

jason momoa och lisa bonet

Efter fem år som gifta och totalt 16 år ihop meddelade Jason Momoa och Lisa Bonet att de skiljer sig. Ex-duon har två barn tillsammans.

Annons

Kate Bosworth och Michael Polish

Kate Bosworth och Michael Polish

Efter åtta år som gifta ansökte Kate Bosworth och Michael Polish i juli om skilsmässa. Ryktet säger nu att Kate har börjat dejta skådespelaren Justin Long, men, det är som sagt bara rykten.

Madonna och Ahlamalik Williams

Madonna och Ahlamalik Williams

Madonna och Ahlamalik Williams träffades för första gången 2015 när han var hennes bakgrundsdansare. 2019 blev de ett par, och 2022 fick kärlekssagan ett slut.

Annons

Alexis Bledel och Vincent Kartheiser

Alexis Bledel och Vincent Kartheiser

Alexis Blendel och Vincent Kartheiser träffades under inspelningarna av Mad men, och efter åtta år som man och hustru går de nu åt varsitt håll.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till
Annons