Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Sarah Jessica Parker svarar: Är hennes son med i Sex and the City?

30 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT
I samband med att Sarah Jessica Parkers son James Wilkie Broderick fyllt 18 år får vi äntligen veta om det är han som spelar Aidens bebis i Sex and the City!
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och dåBrand logo
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Carrie Bradshaw, eller oj, vi menar Sarah Jessica Parker, är mamma till tre. Tillsammans med sin kärlek Matthew Broderick har Sex and the City-stjärnan sonen James och tvillingdöttrarna Marion och Tabitha.

Sarah Jessica Parkers hyllning till 18-åriga sonen

När sonen i veckan blev ett år äldre och då levt hela 18 år på den här jorden passade mamma Sarah Jessica Parker på att gratulera och hylla sin son – samtidigt som hon delade med sig av flera privata familjebilder på honom som vi aldrig har fått se tidigare.

”Min älskade son, James Wilkie, idag fyller du 18. Jag förundras över åren som gått men lika mycket förundras jag över den man du håller på att bli. Min kärlek för dig är en värk och en ära”, skriver Sarah Jessica Parker, bland annat fint, i inlägget på Instagram.

Förutom att det väller in massor av gratulationer där till, passar ett av hennes fans på att fråga något om sonen som hon är långt ifrån ensam att undra över – nämligen om det var sonen James som spelade Aidens bebis i Sex and the City?

Annons

Var det hennes son man skymtade i Sex and the City?

”Var han med I Sex and the City säsong 5/6? Som barnet som Aiden håller i”, undrar en varpå Sarah Jessica Parker svarar – en gång för alla:

”Åh nej. Han har aldrig medverkat i tv. Jag vet att så många tror det, men nej.”

Och engagemanget där till är stort! Bland kommentarerna är det flera som menar att de hört samma sak, att James spelar Aidens barn.

”Jag har läst det också, så besviken över att det inte är sant. Tack för att du redde ut det.”

”Jag har också läst att han spelade Aidens bebis – och att det är därför han ler när Aiden vänder sig om och han får se dig. Tack för att du förtydligat det här”.

James har alltså inte dykt upp i varken Sex and the City eller i något annat tv-sammanhang. Det har varit ett rykte som, många uppenbarligen hört, men som inte stämt. Nu vet ni det, alla SATC-lovers!

LÄS MER:

Annons