Marie och Gustav Mandelmanns nya familjemedlem efter Siris bortgång
5 Saker du inte visste om Gustav Mandelmann
Slå på ljud

Under hösten gick familjen Mandelmanns hund Siri bort, gårdshunden som vi fått se i familjens tv-program Mandelmanns gård på TV4.

”Vår älskade Siri. Hon har varit med oss i 15 år. Det är med stor sorg som vår älskade Siri har somnat in idag. Älskad och saknad. 2005-2020”, skrev Marie i ett inlägg på Instagram där hon berättade om familjens sorg. Bland kommentarerna stöttades de av många ledsna tittare.

Nya familjetillskottet är gårdshunden Semla

Under gårdagen meddelande TV4, till allas stora glädje, att det blir en ny säsong av populära Mandelmanns gård. Den 12 januari får vi äntligen följa familjen ute på Österlensgården Djupadal, då väntar midsommarfirande, skördefest och spännande matlagning.

Eftersom den nya säsongen är inspelad under sommaren kommer vi att få se Siris sista tid i livet. Men något vi också får se är att en ny liten krabat flyttat hem till gården. Gårdshundsvalpen Semla är nu en del av familjen!

”Mandelmanns gård är inspelat under förra året, så Siri är fortfarande med i den nya säsongen. Men även gårdshundsvalpen Semla gör entré redan i första avsnittet! Hon är ett riktigt energiknippe och ett busfrö”, berättar Paulina Larsson Bånge, pressansvarig på TV4.

Bilderna på lilla Semla

På Instagram har dotter Disa Mandelmann delat flera bilder av lilla Semla, och hon är så gullig!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Men för den som inte orkar vänta så länge så får vi ta del av Gustav och Marie Mandelmann på självaste julafton i TV4, i Mandelmanns jul.

LÄS MER:

Makarna Mandelmanns stora familjesorg – berättar om Siris död

Karl Fredrik på Österlen sänder nyårsspecial från Eklaholm

Gustav Mandelmann trotsade pappan för lyckan med Marie

Mest läst