Colin Jost och Scarlett Johansson.

Kommer år 2020 att bli kärlekens år? Det ser garanterat ut som det med tanke på hur många kändisar som hittills har förlovat sig och kommer att gifta sig i år.

Här är åtta kändisbröllop att se fram emot under året!

Katy Perry och Orlando Bloom

Sångerskan Katy Perry och skådespelaren Orlando Bloom har träffats sedan 2016 och förra året, på Alla Hjärtans Dag, förlovade de sig. Det kända paret har hållit bröllopsdatumet hemligt men kommer att gifta sig någon gång under 2020.

Eric Saade och Nicole Falciani

Influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade förlovade sig under en semesterresa i Dubai över nyår förra året efter att Eric gått ner på knä. Detta skedde ungefär fyra år efter att de hade blivit ett par. I maj gifter de sig i Toscana i Italien och i september förra året delade Nicole med sig av hur deras save the date-kort såg ut.

Penny Parnevik och Douglas Murray

I början av 2019 gick före detta hockeyproffset Douglas Murray ned på knä och friade till realityprofilen Penny Parnevik. I augusti fick paret sitt första barn, sonen Atticus, och i juli i år kommer paret dessutom att gifta sig. Pennys syskon Peg, Philippa och Phoenix, kommer att vara brudtärnor på bröllopet.

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Sångerskan och skådespelerskan Jennifer Lopez, som ju bekant gjorde succé tillsammans med Shakira på Super Bowl 2020 nyligen, kommer inom kort att gifta sig med sin fästman, baseballspelaren Alex Rodriguez. Dock har paret inte gått ut med vilket datum de kommer att gifta sig. Lopez har varit gift tre gånger tidigare och Rodriguez har tidigare varit gift en gång.

Scarlett Johansson och Colin Jost

Colin Jost och Scarlett Johansson.

Colin Jost och Scarlett Johansson.

Skådespelerskan Scarlett Johansson och manusförfattaren Colin Jost träffades för två år sedan och i maj 2019 blev det officiellt att paret hade förlovat sig. Paret håller dock väldigt låg profil gällande sin relation och har inte avslöjat vilket datum de ska gifta sig i år. När Johansson gästade Ellen Degeneres show avslöjade hon dock att frieriet var storslaget.

– Han gjorde en hel James Bond-grej av det. Han är väldigt charmig och väldigt omtänksam och romantisk. Jag blev överraskad. När någon säger till dig att de vill spendera resten av sitt liv med dig är en helt underbar, speciell grej, sa hon i programmet.

Elizabeth Olsen och Robbie Arnett

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Skådespelerskan Elizabeth Olsen, känd från Avengers: Infinity War och Avengers:Endgame, kommer att gifta sig med sin musiker, Robbie Arnett, under 2020. Paret hade varit tillsammans i tre år innan de förlovade sig förra året.

Lindsey Vonn och P.K Subban

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Skidåkaren Lindsey Vonn har varit tillsammans med hockeyproffset P.K Subban i två år och förra året förlovade de sig inte mindre än två gånger. Första gången, i augusti, var det Subban som friade. På juldagen friade Vonn, och skrev om frieriet på sitt Instagram-konto.

”Vi pratar om jämställdhet men handling väger tyngre än ord. Män borde också få förlovningsringar och detta är vad PK förtjänar. Jag kan inte vänta på att få gifta mig med dig” skriver hon då.

Prinsessan Beatrice och Edoardo Mapelli Mozzi

Prinsessan Beatrice, dotter till skandalomsusade prins Andrew, kommer att gifta sig med sin fästman Edoardo Mapelli Mozzi senare i år – närmare bestämt den 29 maj. Datumet annonserades ut av Buckingham Palace i början av februari i år och paret kommer att gifta sig i Chapel Royal, St James’s Palace.

Foto:

TT

Läs mer:

Nu visar Hilary Duff upp fler bilder på sin bröllopsklänning

Penny Parnevik avslöjar detaljer om bröllopsklänningen

32 vackra brudklänningar som håller din bröllopsbudget