Albin Lee Meldau.
Här är alla artister i Så mycket bättre 2022
1:9

Efter reklamen: Här är alla artister i Så mycket bättre 2022

(1:9)

Slå på ljud

De senaste åren har Albin Lee Meldau blivit en allt mer folkkär artist, som hyllas för sin fylliga röst. Så sent som i mars spelade han i Avicii Arena, tidigare Globen, efter att ha gjort succé i Så mycket bättre både 2018 och 2022.

Men Albin Lee Meldau behöver ingen stor scen för att sjunga loss – det visar han i en ny video som nu väcker uppmärksamhet. Artisten har lagt upp en video på Instagram där han sitter på sin balkong med en gitarr, och gör en cover av John Lennons låt Jealous guy. Meldau har dock valt att sjunga versionen som artisten Donny Hathaway har gjort av låten.

Alla vinnare på Grammisgalan 2023

”Vi älskar alla en bra klassiker... den här är för alla er som älskar Donny där ute”, skriver Albin Lee Meldau till videon.

Fina hyllningarna till Albin Lee Meldau

Och reaktionerna lät sig inte vänta – många var berörda av artistens spontana inspelning, och verkade önska att de hade en balkong i närheten av Josefin-artisten, där de hade kunnat sitta och lyssna.

”Tänk att vara granne där.. sitta ute på balkongen i solen och höra det där”, skriver en person.

”Många som vill va granne med dig Albin…. ställer mig i kö”, håller en annan med.

Så mycket bättre 2023 – här är säsongens alla artister

”Sådan begåvning du är med en så vacker och själfull röst. Tack för att du delar med dig av din otroliga version av Lennons fina låt på det här viset”, hyllar en tredje person.

Mest läst