Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Alicia Vikander gör succé på Oscarsgalan – igen!

27 feb, 2017 
I natt gjorde Alicia Vikander succé på oscarsgalan - än en gång. Inte bara hyllades hon för sin look på röda mattan, hon var också uppe på scenen för att dela ut pris.
Annons

I natt, svensk tid, var det dags för Alicia Vikander att återigen göra entré på Oscarsgalan. Efter förra årets vinst, då Alicia tilldelades en statyett för Bästa kvinnliga biroll för sin insats i The Danish Girl, var förstås många blickar riktade mot just henne.

Redan innan galan var Alicia en snackis i sociala medier, detta efter att modellen Chrissy Teigen, som ju också är ett par med musikern John Legend, hade hintat om att hon skulle ge Alicia en ”ryggmassage” under galan. Anledningen? Chrissy Teigen, och John Legend, var placerade precis bakom skådespelerskan, under galan.

På årets Oscarsgala satsade Alicia Vikander på en svart klänning i spets.

– Inte helt oväntat bar hon Louis Vuitton konstaterade Elles bloggare Nina Campioni, som under natten fanns på plats hos Aftonbladet för att kommentera Oscargästernas kläder.

– Det var en ganska cool klänning, lite westerninspirerad, fortsatte Nina.

Annons

Alicia hade, också i år, lite av en nyckelroll under galan, det var nämligen hon som fick äran att presentera Bästa manliga biroll. Alicia äntrade scenen under jubel och applåder.

– Jag är väldigt spänd på att berätta namnen, sa hon och läste upp de nominerade.

I år gick statyetten för Bästa manliga biroll till Mashershala Ali för rollen i kritikerrosade Moonlight.

Psst! Nyfiken på hennes två klänningar från förra årets Oscarsgala? Här kan du se dem – och jämföra med årets!
Artikeln publicerades ursprungligen på ELLE.se.

 

Foto Stella Pictures

Läs mer: 

Annons