Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Alicia Vikander om nya livssituationen med Michael Fassbender

08 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT
Det har varit ett annorlunda år för alla. Alicia Vikander och Michael Fassbender som i vanliga fall reser mer ofta än sällan har tillbringat de senaste månaderna hemma i Lissabon – något Alicia nu pratar varmt om.
Annons
10 saker du vill veta om Alicia VikanderBrand logo
10 saker du vill veta om Alicia Vikander

Alicia Vikander är tjejen från Göteborg som tog Hollywood med storm, hon är långt ifrån ett obekant ansikte för den breda massa. Redan som tonåring fick hon sin första roll i tv-serie Andra Avenyn. Därefter har vi sett henne i flera stora roller, bland annat i hyllade filmer som The Danish Girl och Ex Machina.

– Jag älskar verkligen mitt arbete som skådespelare, sa Alicia Vikander i en intervju med ELLE förra året, hon fortsatte:

– Jag älskar att vara i Los Angeles eller i New York där jag har massor av vänner, men så fort en inspelning är över är jag glad att få åka hem.

Hemma för Alicia är sedan ett par år tillbaka Lissabon i Portugal. Hon och maken Michael Fassbender beslutade sig för att flytta dit, efter de tröttnat på att vara bosatta i London, England.

Alicia Vikander om nya relationen med Michael Fassbender

Och mycket tid har tillbringats i hemmet i Lissabon de senaste månaderna, något som inte hör till vanligheterna. Det på grund av covid-19. Trots en stor omställning för paret, och något som skulle kunnat bli en stor påfrestning, pratar Alicia varmt om tiden i karantän.

Annons

– Eftersom vi i vanliga fall reser hela tiden kunde man ju inte låta bli att tänka: ”Herregud, jag hoppas att det här kommer att funka bra.” Och det har jag hört att andra i vår sits också tänkte. De senaste tolv åren har jag aldrig varit hemma så här länge, varken själv eller med min man. Men det fina är att om man har turen att vara i en lycklig relation så kan det faktiskt bli något ganska romantiskt av den här situationen. Och bara det faktum att vi inte har strypt varandra är ju ett gott tecken, haha. Vi har faktiskt lyckats göra det bästa av situationen och njuta av den, säger Alicia Vikander i en intervju med Damernas värld.

Så sent som för bara dagar sedan fångades dock paret på bild på Stockholms gator, så en resa blev det till slut för Alicia och Michael, i samband med Alicias 32-årsdag.

LÄS MER:

Annons