I slutet av januari kommer brittiska prinsparet prins William och hertiginnan Kate Middleton till Sverige. Besöket, som varar i två dagar, blir fullspäckad med aktiviteter.

Under sina två dagar i Sverige ska Will och Kate, som väntar sitt tredje barn, hem till Victoria och Daniel på Haga Slott för att dricka te. Man ska också ta en sväng förbi Kungliga Slottet i Gamla stan för att närvara vid en flott middag. Förutom den svenska kungafamiljen märks också gäster som Alicia Vikander och Stellan Skarsgård.

I övrigt ska de bland annat besöka Vasaparken, varuhuset NK och museet Fotografiska. Hela programmet finns att tillgå här!

Efter två dagar i Stockholm reser William och Kate vidare till Norge där de ska träffa det norska kronprinsparet och några av skådisarna från tv-serien SKAM.

Hertigen och hertiginnan ser fram emot att tillbringa tid med kronprinsessan Victoria och prins Daniel av Sverige och kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit av Norge, som kommer att följa med deras kungliga högheter på en rad av deras engagemang under besöket, skriver det brittiska hovet i ett pressmeddelande.

Läs också:

Alicia Vikanders bröllop på Ibiza – se bilderna!

Alicia visar upp vigselringen

William och Kate väntar sitt tredje barn

Foto IBL
Artikeln publicerades först på ELLE.