Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Alla kändisar som blivit föräldrar 2020 – hela listan

30 apr, 2020 
AvStina Dahlgren
Ashley Graham med sin bebis och Soraya Lavasani är gravid
2020 är verkligen en riktig babyboom, i alla fall i kändisvärlden. Här är en lista på de stjärnor som fått barn hittills i år.
Annons
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i SkavlanBrand logo
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i Skavlan

Förra året fick bland annat Kenza Zouiten Subosic, Penny Parnevik, Nour El-Refai och Annie Lööf barn. Det var ett riktigt bebisår för våra svenska kändisar, och det verkar som att det håller i sig i år också.

Svenska kändisar som fått barn 2020

Nyligen avslöjade artisten Little Jinder att hon ska bli mamma senare i år, och även Johanna Söderberg från First Aid Kit ska få barn inom kort. Några kändisar är dock klara med sin graviditet, och vi har listat de som redan har fått barn 2020:

Carina Bergfeldt

Journalisten Carina Bergfeldt och maken Jesper Zølck blev föräldrar för första gången den 14 februari. Hon hade tidigare berättat om kampen för att skaffa barn och efter två år av IVF, inseminering, hormoner och östrogen blev hon till sist gravid på naturlig väg.

”Gav en del av mitt hjärta till en ny herre på denna Alla Hjärtans Dag. Han är född lite för tidigt, han har lite svårt med andningen, men han har varit omringad av fantastisk personal sedan första minuten av sitt liv. Hans pappa och jag är väldigt glada, lättade och tacksamma”, skrev Carina Bergfeldt på Instagram samma dag som sonen Hamilton föddes.

Annons

Ellen Bergström

Influencern Ellen Bergström och Niklas Lij, känd från svenska Bachelor, fick en dotter den 26 april. Ellen Bergström valde att dela med sig av den tuffa förlossningen på Instagram och berättade att det efter tre dygn med värkar till slut blev ett akut kejsarsnitt. Hon hade då gått två veckor över tiden.

”Det var läskigt men allt gick ju jättebra tillslut.” skrev Ellen Bergström.

Soraya Lavasani

I direktsändning i Nyhetsmorgon i TV4 avslöjade journalisten Soraya Lavasani i höstas att hon och maken väntar sitt andra barn.

– Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sade hon i programmet.

Elva dagar efter beräknat datum föddes lilla Winston äntligen den 14 april.

”I en värld som just nu präglas av mycket sorg, rädsla och ovisshet sprider du ett enormt ljus i mitt hjärta och i vår familj. Välkommen vår älskade son”, skrev Soraya på Instagram.

Sedan tidigare har hon dottern Bianca, snart tre år gammal.

Annons

Alexandra Bring

Influencern Alexandra Bring fick sin andra dotter Tula den 19 mars. Hon hade då gått nästan två veckor över tiden.

”HON ÄR HÄR! Livet är komplett”, skrev Alexandra Bring på Instagram när hon avslöjade att hon hade blivit tvåbarnsmamma.

Sedan tidigare har hon dottern Lou, två år.

Vanessa Lindblad

Den 23 februari födde managern och affärskvinnan Vanessa Lindblad sitt andra barn, dottern Cleo. Sedan tidigare har hon och maken Valentino sonen Matteo tillsammans.

Utländska kändisar som fått barn 2020

Det är inte bara svenska stjärnor som producerar barn just nu, även i Hollywood har en hel del nya bebisar tillkommit i år. Här är en lista på de som fått barn hittills:

Jenna Dewan

Dansaren och tv-profilen Jenna Dewan skilde sig från exmaken Channing Tatum för två år sedan men träffade kärleken på nytt i Steve Kazee. Den 6 mars föddes parets första gemensamma barn – sonen Callum.

Jenna Dewan har sedan tidigare 6-åriga dottern Everly med exmaken.

Cameron Diaz

Paparazzibild på Cameron Diaz och Benji Madden
Cameron Diaz och Benji Madden är ett hemligt par och pratar sällan om sin relation.

Bar Rafaeli

Den israeliska supermodellen Bar Refaeli har verkligen legat i de senaste åren. I januari födde hon sitt och maken Adi Ezras tredje barn på lika många år.

Annons

Richard Gere

Skådespelaren Richard Gere och den spanska aktivisten Alejandra Silva fick sin andra gemensamma son i år. De har varit mycket förtegna om sina barn och ännu vet man inte mer än att familjen nu vilar ut i parets hus i New York.

Richard Gere håller armen om Alejandra Silva
Richard Gere och Alejandra Silva träffades 2014 och har två barn ihop.

Robbie Williams and Ayda Field Williams

https://www.instagram.com/p/B8jmteKHdV8/

Popstjärnan Robbie Williams och tv-profilen Ayda Field Williams välkomnade i början av året sitt fjärde barn till världen.

”Precis som Coco är han biologiskt vår, men är född av samma fantastiska surrogatmamma. Vi är så välsignade att få hålla om vår friske son och är nu kompletta som familj”, skrev Ayda på Instagram.

Nyheten kom som en överraskning för fansen då paret inte hade gått ut med att de väntade sitt fjärde barn. Sonen fick namnet Beau Benedict Enthoven.

Annons

Anna Kournikova och Enrique Iglesias

Tennisproffset Anna Kournikova och artisten Enrique Iglesias fick en dotter med namnet Mary den 30 januari i år. Paret har sedan tidigare tvillingarna Lucy och Nicholas, två år gamla.

Christina Milian

https://www.instagram.com/p/B7jzOdxHpHA/?utm_source=ig_embed

”Och så börjar vi”, skrev artisten Christina Milian på sin Instagram dagen efter sin son Isaiahs födsel. Sångerskan har 9-åriga dottern Violet sedan ett tidigare förhållande.

Ashley Graham

Supermodellen Ashley Graham och filmskaparen Justin Ervin blev föräldrar till en son den 18 januari i år.

”Klockan 18.00 i lördags ändrades våra liv till det bättre. Tack för all er kärlek och allt ert stöd under den här tiden”, skrev Ashley Graham i en Instagram story.

Senare avslöjade hon att sonen fått namnet Isaac.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons