Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Alla mot alla 2023 – här är deltagarna i säsong 10

04 sep, 2023 
AvStina Meyerson
FotografKarin Törnblom/TT
Alla mot alla säsong 10
Det hyllade tv-programmet Alla mot alla är återigen tillbaka med en ny säsong! Men vad kan vi egentligen förvänta oss av den nya all star-upplagan och vilka tidigare deltagare kommer vi få återse?
Här rätar Femina ut alla frågetecken inför säsong 10 av Alla mot alla 2023.
Annons
Historiequiz med Simon J. BergerBrand logo
Historiequiz med Simon J. Berger

Äntligen är det dags! Succéprogrammet Alla mot alla är tillbaka med en ny säsong, och det verkar bli en riktigt spännande sådan.

I det hyllade frågesportsprogrammet sätter Filip Hammar och Fredrik Wikingsson några av Sveriges mest älskade kändisars allmänbildning på prov – och på ett skruvat vis!

Denna säsong av Alla mot alla blir dessutom ingen vanlig sådan, utan jubileumssäsongen blir en all star-variant där vi får återse favoriter från tidigare program.

Annons

– Vi kommer få se de bästa och mest omtyckta deltagarna göra upp i höst på Kanal 5, lovar Axel Eriksson på Warner Bros Discovery Sverige i ett pressmeddelande.

Alla mot alla 2023

Här är alla all star-deltagare i Alla mot alla säsong 10

Det är tydligt att Alla mot alla har blivit en riktig favorit hemma i tv-soffan. Sedan mars 2019, då programmet först hade premiär, har framgångståget tuffat på. I fjol slog säsong 7 av frågesportsshowen tittarrekord, med 4 miljoner tittare – och samma år fick programmet en Kristall som Årets underhållningsprogram 2022.

Annons

– Med allt det hårda slit och engagemang som Filip och Fredrik tillsammans med produktionen bakom Alla mot alla lägger in i programmet är det inte konstigt att man lyckas stilla hungern hos våra frågesportstittare säsong efter säsong, säger Axel Eriksson och fortsätter:

– Det känns därför superkul att vi redan nu har en ny säsong att se fram emot och det är inte mer än rätt att jubileumssäsongen kryddas med all star-tema.

Alla mot alla all star deltagare

Säsong tio har premiär den 4 september klockan 21.00 på Kanal 5 och Discovery+ – och vi kan nu avslöja vilka deltagarna och lagen i grupp ett är.

Lagen i grupp 1 består av:

  • Cecilia Frode och Janne Josefsson
  • Bea Uusma och Magnus Betnér
  • Johan Bendjelloul och Annika Lantz
  • Peter Magnusson och Christine Meltzer
  • Ola Söderholm och Emma Knyckare
  • Jonatan Unge och Hanna Hellquist
  • Tom Sjöstedt och Erik "Jerka" Johansson
  • Emma Molin och Markus Krunegård

Vilka som blir deltagarna i grupp två återstår ännu att se – men utan tvekan kommer det bli favoriter i repris i tv-rutan, i flera bemärkelser!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons