Alla mot alla säsong 10
Historiequiz med Simon J. Berger
1:04

Efter reklamen: Historiequiz med Simon J. Berger

(1:04)

Slå på ljud

Äntligen är det dags! Succéprogrammet Alla mot alla är tillbaka med en ny säsong, och det verkar bli en riktigt spännande sådan.

I det hyllade frågesportsprogrammet sätter Filip Hammar och Fredrik Wikingsson några av Sveriges mest älskade kändisars allmänbildning på prov – och på ett skruvat vis!

Denna säsong av Alla mot alla blir dessutom ingen vanlig sådan, utan jubileumssäsongen blir en all star-variant där vi får återse favoriter från tidigare program.

– Vi kommer få se de bästa och mest omtyckta deltagarna göra upp i höst på Kanal 5, lovar Axel Eriksson på Warner Bros Discovery Sverige i ett pressmeddelande.

Alla mot alla 2023

Här är alla all star-deltagare i Alla mot alla säsong 10

Det är tydligt att Alla mot alla har blivit en riktig favorit hemma i tv-soffan. Sedan mars 2019, då programmet först hade premiär, har framgångståget tuffat på. I fjol slog säsong 7 av frågesportsshowen tittarrekord, med 4 miljoner tittare – och samma år fick programmet en Kristall som Årets underhållningsprogram 2022.

– Med allt det hårda slit och engagemang som Filip och Fredrik tillsammans med produktionen bakom Alla mot alla lägger in i programmet är det inte konstigt att man lyckas stilla hungern hos våra frågesportstittare säsong efter säsong, säger Axel Eriksson och fortsätter:

– Det känns därför superkul att vi redan nu har en ny säsong att se fram emot och det är inte mer än rätt att jubileumssäsongen kryddas med all star-tema.

Alla mot alla all star deltagare

Säsong tio har premiär den 4 september klockan 21.00 på Kanal 5 och Discovery+ – och vi kan nu avslöja vilka deltagarna och lagen i grupp ett är.

Quiz: Testa dina kunskaper i Idiotfrågan från Alla mot alla

Lagen i grupp 1 består av:

  • Cecilia Frode och Janne Josefsson
  • Bea Uusma och Magnus Betnér
  • Johan Bendjelloul och Annika Lantz
  • Peter Magnusson och Christine Meltzer
  • Ola Söderholm och Emma Knyckare
  • Jonatan Unge och Hanna Hellquist
  • Tom Sjöstedt och Erik "Jerka" Johansson
  • Emma Molin och Markus Krunegård

Vilka som blir deltagarna i grupp två återstår ännu att se – men utan tvekan kommer det bli favoriter i repris i tv-rutan, i flera bemärkelser!

Mest läst