Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Alla nya serier och dokumentärer på HBO i maj 2020

21 apr, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Har du blivit en riktig serietorsk i hemmakarantänen? I maj släpper HBO flera nyheter för dig som letar efter något nytt i tv-soffan!
Annons

Under maj månad är det dags för en rad nya premiärer på streamingtjänsten HBO. Spana in tv-serier som The Great och Betty  eller se dokumentären om Hollywood-stjärnan Natalie Wood.

Kolla in den kompletta listan med samtliga premiärer här nedan!

Nya serier på HBO i maj

Betty 

En bild från tv-serien Betty som har premiär på HBO den 2 maj.
Tv-serien Betty har premiär på HBO den 2 maj.

Säsong 1

Handling: Berättelsen om ett gäng unga skejtartjejer i New York som drömmer om att lyckas i den mansdominerade sporten. Baserad på filmen Skate Kitchen från 2018. Guldkorn!

Premiär: 2 maj.

Billions

Säsong 5

Handling: I den femte säsongen av hyllade Billions ställs den blodiga konflikten mellan riskkapitalisten Bobby ”Axe” Axelrod och åklagaren Chuck Rhoades på sin spets. Med bland andra Paul Giamatti, Damian Lewis, Malin Åkerman och Maggie Siff.

Annons

Premiär: 4 maj.

I Know This Much Is True

En bild på Mark Ruffalo som är med i tv-serien I Know This Much Is True.
Mark Ruffalo har båda huvudrollerna i HBO-dramat I Know This Much Is True.

Miniserie

Handling: Gripande drama om de identiska tvillingbröderna Dominick och Thomas Birdsey och deras liv i den lilla staden Three Rivers. Med Mark Ruffalo i båda rollerna.

Premiär: 11 maj.

Miracle Workers: Dark Ages

Säsong 2

Handling: Den skruvade komediserien Miracle Workers är tillbaka! Den här gången har änglarna förpassats tillbaka till medeltiden för att sprida pepp och glädje bland ovårdade och obildade bybor. Med Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe.

Premiär: 14 maj, alla avsnitt.

The Great

En bild på skådespelerskan Elle Fanning som är med i den nya tv-serien The Great på HBO.
Elle Fanning spelar kejsarinnan Katarina i den nya tv-serien The Great.

Säsong 1

Annons

Handling: Satiriskt kostymdrama om den unga kejsarinnan Katarina II som gifts bort med den korkade kejsaren Peter. Med Elle Fanning och Nicholas Hoult. Missa inte detta!

Premiär: 16 maj.

Stargirl 

Säsong 1

Handling: Möt DC Comics allra första superhjälteteam Justice Society of America! Här lär vi känna Courtney Whitmore, även kallad Stargirl, som drar ihop en grupp hjältar för att slåss mot världens farligaste bovar.

Premiär: 19 maj.

Doom Patrol

En bild från tv-serien Doom Patrol på HBO som har premiär den 29 maj.
Doom Patrol är tillbaka med en andra säsong på HBO.

Säsong 2

Handling: Den andra säsongen om medlemmarna i Doom Patrol, som alla fått övernaturliga krafter efter hemska olyckor. Nu har de fått ett nytt uppdrag av Cyborg som kommer att bli deras största utmaning hittills.

Premiär: 29 maj.

Nya dokumentärer på HBO i maj

Natalie Wood: What Remains Behind

Handling: Fängslade HBO-dokumentär som skildrar skådespelerskan Natalie Woods otroliga filmkarriär – och hennes tragiska död.

Premiär: 6 maj.

Foto: HBO

LÄS MER:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons