Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens nya pojkvän.

5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

(0:47)

Pernilla Wahlgren, 53, har under många år valt att leva som singel, men nu har hon hittat kärleken på nytt. De senaste veckorna har hon och dottern Bianca hintat lite om den nya killen, men på tisdagen valde Pernilla Wahlgren att skriva om kärleken för första gången.

"Älskar det filterlösa lyckorus jag befinner mig i just nu....Har tusen fjärilar i magen, samtidigt som jag aldrig har känt mig så här lugn, trygg & harmonisk. Är så tacksam att jag vågade öppna upp mitt hjärta igen, och att jag får känna allt det jag känner just nu...!”, skriver Pernilla Wahlgren till bilden, där hon kramar om sin pojkvän, och man bara ser baksidan av hans huvud.

Bilden Pernilla Wahlgren lade ut på Instagram.

"Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det...Tack C för att du kom in i mitt liv", fortsätter hon.

Pernilla Wahlgren bekräftar: Han är min nya kärlek

Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens nya pojkvän

C som hon refererar till är 55-åriga Christian Bauer från Åkersberga. Han jobbar som sälj- och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden, som gör produkter för bättre munhälsa. Han extraknäcker dock även som modell, och har synts i kampanjer för företag som Ikano Bank och Renault de senaste åren.

I presentationen på modellagenturen som har hand om Christian Bauer berättar han att han är 181 centimeter lång, och ser modellandet som ett sätt att utveckla sin personlighet, då han ”trivs framför kameran och vill göra ett bra jobb”.

Precis som Pernilla Wahlgren har Christian Bauer barn från en tidigare relation, och har till och med fått ett litet barnbarn. Bauer imponerar också med sina språkkunskaper – han kan inte bara svenska och engelska, utan också tyska och en del norska.

Pernilla Wahlgrens tacksamhet för stödet

Efter att ha berättat om sin nya kärlek, så blev Pernilla Wahlgren överröst med kärlek från sina följare, fans och bekanta.

I ett nytt inlägg på Instagram skriver hon hur tacksam hon är för all glädje och allt stöd, tillsammans med mängder av emojis.

”Kan inte HANTERA all KÄRLEK!!!!! Vill verkligen att ni ska förstå att jag är så GENUINT tacksam & glad för alla era fina ord!Kan inte tacka er nog!!! Världens bästa följare! Världens bästa vänner! Världens bästa kollegor!Världens bästa familj! Världens bästa barn! Världens bästa C! Får man verkligen vara så här lycklig?! Nyp mig i armen någon! HÅRT!!!”, skriver Pernilla Wahlgren.

Källa: Nyheter 24.

Pernilla Wahlgrens hyllning till nya pojkvännen – Niclas Wahlgrens ord

Utvald läsning

Femina