Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Amadeus Sögaard om hur uppväxten påverkat honom: “Man är lite skadad”

31 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
amadeus sagaard
Att växa upp i rampljuset är inte en lätt match, förklarar nu Amadeus Sögaard när han minns tillbaka på sin barndom.
Annons

Kändissonen Amadeus Sögaard, 24, växte minst sagt upp i rampljuset. Med schlagerstjärnan Carola Häggkvist, 55, som mamma och Runar Sögaard, 54, som pappa är det näst intill oundvikligt att inte hamna i strålkastarljuset. Nu berättar Amadeus Sögaard att han som ung funderade på att skaffa sig ett alias för att undgå radarn och samtidigt kunna nå sin dröm om att bli fotbollsspelare.

TV: Amadeus Sögaard: ”Önskar att vi kunde umgås som familj"Brand logo
TV: Amadeus Sögaard: ”Önskar att vi kunde umgås som familj"

– Det var nästan ångestladdat, säger han nu i podcasten Hitfabriken när han minns tillbaka på sin uppväxt.

Annons

Amadeus Sögaard om uppväxten: ”Har varit jobbigt”

Amadeus Sögaard fortsätter berätta:

– Jag har inte lidit av det. Jag har haft jättefina föräldrar och det är en fin familj. Men saker har såklart varit jobbiga. Det som står i tidningarna är vad det är, men det är ju bara tio procent av det som händer. Så man kanske typ tänker: ”det har skrivits fett mycket!”. Ja, men det har också hänt mycket. Det hade kunnat skrivas betydligt sjukare grejer, förklarar han.

”Jag är lite skadad av min uppväxt”

Vidare förklarar Amadeus Sögaard att han upplever det som han levt i två läger, eftersom han växte upp som skilsmässobarn till Carola Häggkvist och Runar Sögaard.

– Många dispyter och tjafs har blivit offentliga. Min student behövde vara på neutral mark, varken hos mamma eller hos pappa. Den blev hos deras gemensamma vänner på Ekerö, säger han.

– Man är lite skadad av ens uppväxt, men det är väl alla människor. Man kan vara ganska jobbig att ha och göra med, jag är så uppe i mitt egna. När jag gör två karriärer så gör man ingenting annat, säger han och menar sina karriärer inom fotbollen och musiken.

Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Se också: 5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
Se också: 5 snabba med Carola om artisteriet
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons