Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Amy Schumer byter namn på sonen: ”Lät som ett könsord!”

15 apr, 2020 
AvNina Nyström
Amy Schumer och sonen Gene
Amy Schumer delar generöst med sig av dråpligheter från mammalivet! Nu har hon insett att det kanske inte blev så bra när paret namngav sin son...
Annons

Komikern Amy Schumer och maken Chris Fischers son Gene föddes i maj 2019. Tre dagar efter förlossningen tillkännagav hon att sonen fått namnet Gene Attell Fischer, där mellannamnet Attell var en hyllning till Amys gode vän, komikern Dave Attell.

Amy Schumers namnmiss med sonen

Men nu byter hon namn på den 11 månader gamla sonen – efter att ha insett att Gene Attell låter som ”genital”, berättar hon i egna podden 3 girls, 1 Keith. Oooups! Ännu tokigare blev det ihop med efternamnet Fischer: ”Genital Fischer”. Tur att Amy har humor!

I podden erkänner dessutom Amys vän Claudia O’Doherty att hennes mamma faktiskt påtalat detta för henne innan, och man kan ju undra varför ingen sade något till Amy och Chris då?

Men även det nya namnet är en hyllning till Dave Attell. Sonen heter nämligen numera Gene David Fischer istället för Gene Attell Fischer. Med namnbytet slår de dessutom två flugor i en smäll, eftersom även Amys pappa heter David i mellannamn.

Annons

Bjuder på sig själv –och tar viktiga fajter som mamma

Amy har även tidigare bjudit på många skratt och ärliga stunder under sin graviditet och sitt första år som mamma. Exempelvis kraschade hon Met-galan i myskläder på väg till förlossningen.

Men hon har också stått upp i kvinnofrågor som amning och abort och obrytt visat livets tuffare sidor i sociala medier. Just nu jobbar Amy, 38, och Chris på att ge Gene ett syskon och hon har under vintern ärligt delat med sig om IVF-kampen. Och om det blir några fler bebisar tänker de nog till både en och två gånger innan de ger barnet sitt namn.

Foto: TT

Källa: People

LÄS MER:

Annons