Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Amy Schumers humoristiska blinkning till Meghan Markle

09 jan, 2020 
AvMalin Ny
Meghan Markle och prins Harry meddelade på Instagram att de kommer att dra sig undan det brittiska kungahuset, och nu har komikerstjärnan Amy Schumer lagt upp en rolig blinkning till prinsparet.
Annons

Den 8 januari meddelade Meghan Markle och prins Harry att de kommer att backa från sina kungliga uppdrag – ett beslut som de publicerade på sitt Instagram-konto. Paret har ännu inte avsagt sig sina kungliga titlar, men berättar att de vill leva mer självständigt i Kanada framöver.

”Efter många månaders reflektioner och diskussioner har vi valt att gradvis övergå till att börja skapa oss nya roller inom institutionen. Vi har valt att backa som högre tjänstemän i den kungliga familjen. Vi vill jobba för att bli mer finansiellt självständiga, men vi kommer ändå alltid stödja drottningen till fullo.”, skriver de på Instagram.

Meghan och Harry skriver också att de kommer att pendla mellan Storbritannien och Nordamerika för att ge sonen Archie, som föddes i maj 2019, den bästa uppväxten de kan ge honom.

”Den här geografiska balansen kommer att göra det möjligt för oss att uppfostra vår son till att uppskatta den kungliga tradition han blivit född in i, samtidigt som den ger vår familj utrymme att fokusera på nästa kapitel, inklusive lanseringen av vår nya välgörenhetsorganisation.”

Annons

Amy Schumer ger blinkning till Meghan

Sedan beskedet, som verkar ha kommit som en chock både för det brittiska kungahuset och alla andra, publicerades den 8 januari har det diskuterats livligt i press och sociala medier. Och nu har också komikern Amy Schumer kommit med en kommentar – och en ganska rolig sådan! Ståuppkomikern lade nämligen upp ett inlägg på Instagram under gårdagen, en bild på henne själv och maken Chris Fischer, där hon meddelade att:

”Chris och jag kommer att dra ner på våra kungliga uppdrag. Vi uppskattar ert stöd”, skrev hon som en humoristisk pik mot hertigparet.

Har pikat Meghan förut

Det är inte heller första gången som Amy Schumer nämner Meghan Markle. De båda stjärnorna var gravida samtidigt, och i sin Netflix-special Growing berättade Amy Schumer att det inte var särskilt kul att vara gravid samtidigt som den glamourösa Markle. Amy hade själv en tuff graviditet och hon har tidigare berättat att hon led av extremt gravidillamående och fick besöka sjukhuset ett flertal gånger före förlossningen.

Annons

– Varför hon är min dödsfiende? För att hon är gravid samtidigt som jag och jag tänker inte låta henne komma undan med det, sade Schumer i en intervju med In Style Magazine i december 2018.

Meghan och Amy födde också sina barn samma dag med bara några timmars mellanrum. Komikern lade upp en bild strax efter förlossningen och gav ännu en blinkning till Meghan.

”22.55 i går kväll. Vår kungliga bebis föddes”, skrev hon i inlägget.

Foto: TT

Läs mer: 

Annons