Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Ändringen i Nyhetsmorgon när Soraya Lavasani är tillbaka – Forsblom flyttas

08 mar, 2021 
Maria Forsblom och Soraya Lavasani
Soraya Lavasani är tillbaka i Nyhetsmorgon efter att ha varit mammaledig i närmare ett år.
Nu tvingas TV4 göra om upplägget, och bryta upp radarparet Maria Forsblom och Martin Järborg, som har sänt ihop det senaste året.
– Jag har nog aldrig varit så laddad för att gå upp klockan tre på morgonen som jag är, säger Soraya Lavasani till Expressen.
Annons
5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

På måndagsmorgonen gjorde Soraya Lavasani entré i Nyhetsmorgon igen, efter ett år av mammaledighet. I april födde hon sonen Winston, sitt och maken Ralph Lavasanis andra barn, och nu är hon tillbaka i tv-rutan.

– Det känns jättekul, verkligen. Vi har alla drabbats av pandemin på olika sätt, men jag har klättrat lite på väggarna på slutet när det inte blev så mycket annat än att ta hand om hus, hem och barn. Inget socialt umgänge eller aktiviteter. Jag har nog aldrig varit så laddad för att gå upp klockan tre på morgonen som jag är, säger Soraya Lavasani till Expressen.

Men samtidigt som hon är tillbaka så betyder det att TV4 måste möblera om bland programledarna igen. Sedan Soraya gick på föräldraledighet i början av pandemin, så har Maria Forsblom varit programledare tillsammans med Martin Järborg.

Så blir ändringarna på Nyhetsmorgon

Nu ska Martin Järborg sända med Soraya Lavasani igen, som han gjorde innan, och Maria Forsblom får byta sändningsdagar.

Annons

– Jag och Martin fortsätter jobba men på olika dagar. Det är enligt plan, vi har hela tiden vetat att det ska vara så här. Vi har haft superkul det här året. Men jag har haft superkul med Steffo också tidigare. Det är samma rull som jag hade innan jag hoppade in för Soraya, säger Maria Forsblom till tidningen.

Hon kommer nu sända torsdagar och fredagar varannan vecka med Steffo, och sedan söndagarna ensam.

Med Soraya Lavasanis återkomst är det nu inga programledare som fattas från Nyhetsmorgon.

– ”Nymo”-familjen är fulltalig igen, det tycker jag är kul, säger Maria Forsblom till Expressen.

Annons