Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Angelina Jolie om relationen med barnen efter Brad Pitts frånvaro

17 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Angelina Jolie om relationen med barnen efter Brad Pitts frånvaro
Angelina Jolie berättar om tiden ihop med sina sex barn efter skilsmässan från Brad Pitt, och hur ex-makens frånvaro påverkat både familj och karriär.
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Turerna kring Angelina Jolie och Brad Pitt har efter skilsmässan varit många. Brad och Angelina är föräldrar åt sex, Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Vivienne och Knox, och trots att det var flera år sedan de separerade så är ex-makarna inte överens om barnen än.

När Angelina och Brad träffades på 00-talet var Angelina redan mamma till adoptivsonen Maddox, och hon adopterade även dottern Zahara på egen hand strax efter att hon och Brad bekräftat sin relation. Ett år senare skrev även Brad på adoptionspapprena för både Maddox och Zahara, och därefter föddes deras första gemensamma, biologiska, barn Shiloh. Därefter adopterade det dåvarande paret Pax, och blev sedan också biologiska föräldrar till tvillingarna Vivienne och Knox.

Annons

Det har florerat många rykten kring varför Brangelina fick ett slut. I en intervju med Vogue India har Angelina Jolie förklarat att hon beslutade sig för att lämna Brad på grund av familjens välmående.

– Jag separerade för min familjs välmåendes skull. Det var rätt beslut. Jag fortsätter att fokusera på barnens läkeprocess. Vissa har utnyttjat min tystnad, och barnen ser lögner om sig själva i media, men jag påminner dem om att de vet sina egna sanningar och sina egna tankar. De är faktiskt sex väldigt modiga, väldigt starka unga människor, har Angelina Jolie förklarat.

Angelina Jolie om tiden med barnen under Brads frånvaro

Både Angelina Jolie och Brad Pitt syns då och då i stora roller i Hollywood. Men Angelina har inte bara velat vara framför kameran, hon brinner också för att regissera. Något som det däremot inte blivit så mycket av, på grund av hon behövt ta hand om alla barnen – extra mycket under åren som Brad Pitt varit frånvarande. I en ny intervju i talkshowen Lorraine berättar hon:

Annons

– De senaste åren har jag inte haft möjligheten att regissera. Jag har varit hemma mycket mer. Jag har gjort några filmer, men jag har mest varit hemma. Men det har samtidigt varit väldigt viktiga år där hemma, en speciell tid för vår familj då jag behövde finnas där. Dessa år har barnen verkligen blivit vuxna. Jag är glad att jag har varit där och gjort det bästa jag kan.

Angelina Jolie om sina barn: ”De är coola människor”

Hon berättar också att det nog inte bara är hon som brytt sig om att alla i familjen mår bra. Precis som hon värnar om barnens välmående, värnar barnen om hennes välmående.

– Det är klart att när jag vaknar så känner jag bara att ’jag måste se till att de är okej, jag måste se till att de mår bra mentalt’. Men ärligt talat så tror jag att det för några år sedan var tvärt om, att de tänkte ’jag måste se till så att mamma är okej’, säger hon.

Men trots att hennes liv i stort sett kretsar kring barnen och deras hälsa så är hon inte orolig för dem.

– Jag är alltid den som oroar mig, men jag oroar mig inte för dem. De är coola människor.

Annons