Anna Anka och Elli Yeager

TT, Instagram

Svenska hollywoodfruar-stjärnan Anna Anka, 51, har två barn. Sonen Ethan Anka är 17 år och honom fick hon tillsammans med exmaken Paul Anka, 81, som hon skilde sig från 2010.

Se kändisarna som fått barn 2022
0:55

Efter reklamen: Se kändisarna som fått barn 2022

(0:55)

Slå på ljud

Innan dess hade hon en relation med Louis Yeager och de fick tillsammans dottern Elli Yeager som i dag är 21 år.

Elli om föräldrarnas skilsmässa

Efter de respektive uppbrotten slog domstolar fast att fäderna fick ensam vårdnad om barnen och under flera år hade Anna Anka ingen kontakt med dem. Men år 2020 berättade hollywoodfrun att hon nått ut till sonen och dottern på sociala medier, och att hon fått svar.

Elli Yeager syntes som femåring i Svenska hollywoodfruar, och har tidigare berättat om föräldrarnas uppbrott.

– Mina föräldrar skilde sig när jag var väldigt liten, så hästar blev som terapi för mig. Stallet har alltid ett tryggt ställe för mig genom livet, och framförallt när det varit tufft, berättade Elli i en intervju med Sidelines Magazine.

I en ny intervju med Hänt berättar hon om relationen med sin pappa.

– Vi älskar att äta sushi, så vi testar många sushirestauranger. Han följer med mig till stallet när jag åker dit, han tittar på när jag rider och allt sådant. Han älskar att simma också, så vi går till stranden ofta. Jag är alltid med min pappa när jag är hemma i Florida, jag tillbringar varje dag med honom. Vi har åkt ner till Miami några gånger för att äta middag och så, vi har varit och julhandlat. Han är min bästa vän, utan tvekan, säger hon till nöjessajten.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Drömmer om att tävla i OS

Det var pappa Louis Yeager som introducerade henne för ridsport. När hon var liten brukade han ta med henne ut i skogen med hästarna och det var där och då som hon fastnade.

Målet, berättar hon, är att i framtiden kunna kombinera sin passion för hästar med det hon studerar. Hon pluggar nämligen reklam på Southern Methodist University i Dallas, Texas. Hon är med i skolans ryttarlag och tävlar i hästhoppning.

– Ja, det är mycket. Du blir väldigt, väldigt bra på att planera din tid. Jag rider bara under veckorna och om du vill rida på helgerna så är det upp till dig. Men måndag, onsdag och fredag har jag obligatorisk träning och jag har ordnat mitt schema så att jag bara har lektioner tisdagar och torsdagar, men då har jag sju lektioner efter varandra. Men på så vis har jag måndag, onsdag och fredag, att fokusera på läxor och allt annat.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Elli Yaeger har en dröm om att en dag tävla i OS, men innan det är ens lite aktuellt ska hon bli klar med skolan.

Även om hon utgår från Dallas besöker hon hemmet i Florida med jämna mellanrum. I sommar hoppas hon kunna åka till Europa med sina hästar, men något besök i Sverige har hon inte planerat för.

Däremot hoppas hon en dag kunna komma hit, för att besöka Stockholm international horse show.

Mest läst