Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Anna Book om tuffa operationen – efter dolda besvären

30 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Anna Book om tuffa operationen – efter insjuknandet i covid-19
Nu meddelar artisten Anna Book att hon just opererats, och att hon känner sig ensam och saknar sin mamma. Samtidigt avslöjar hon att hon inväntar ännu en större operation – utan att avslöja vad som ligger till grund för de tuffa ingreppen.
Annons
Så utnyttjas kändisar på internetBrand logo
Så utnyttjas kändisar på internet

I höstas drabbades Anna Book Toledano av covid-19, vilket hon berättade om på Instagram. Hon förklarade att hon vid tidpunkten inte hade några svåra symtom, men att hon inför ”mycket stora och viktiga jobb” hade gått och testat sig – och visst hade hon åkt på corona. Nu har hon dock tillfrisknat från viruset men inte hinner det gå lång tid innan hon måste till läkaren igen.

Anna Book saknar sin mamma efter operationen

Nu meddelar Anna Book nämligen sina följare på sociala medier att hon opererat sig, artisten vill dock inte avslöja varför hon tvingats till ingreppet. Men hon gör klart att det var nödvändigt inför en kommande och större operation.

”Mycket ska man vara med om... De senaste dagarna har varit känslosamma. Saknar min mamma så mycket just nu, jag hade verkligen behövt henne här. Hon hade hjälpt mig med allt. Villkorslöst och med hundra procent kärlek och omtanke. Igår genomgick jag en mindre operation – men tro mig, det räckte och känns.”

Annons

Book vägrar avslöja anledningen bakom operationen

”Vet att många kommer undra och kanske fråga vidare om det. Men i nuläget är det allt jag vill och kommer att säga just nu. Men jag vill heller inte låtsas som ingenting, för det blir bara oäkta och jobbigt att försöka agera som om allt är toppen - när det inte är det.”

Anna Book förklarar att hon vill att folk ska lyssna på hennes önskan om att inte fråga mer ingående om operationen.

Anna Book inväntar ännu en operation

”Denna operationen var nödvändig och är till för att kunna utreda och se status up close för den egentliga och större operationen jag förmodligen kommer behöva gå igenom längre fram men det tar jag då. Nu är jag åter i hemmet efter ett dygn på sjukhus och ska försöka vila så mycket jag kan. Men det är ensamt när övriga familjen är på sina jobb och skola. Det är därför jag önskar så att min mamma hade levt, då hade jag inte varit ensam.”

”Men men, jag reder mig nog. Är ju van att ta i och styra upp det mesta själv, så jag får bara göra så nu med, men ta det väldigt lugnt och försiktigt.”

Annons