Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Anna Books vädjan till följarna: ”Sluta kommentera mitt utseende”

20 dec, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Anna Book
Anna Book har fått nog av de påhopp, kränkningar och hat som hon menar att hon får utstå från sina följare på Instagram.
Därför sätter hon nu ner foten och vädjar till de som kommenterar elakt att sluta.
Annons

Härom veckan lade Anna Book, 52, upp en bild på sig själv på Instagram där hon valt att inte använda sig av filter. Samtidigt som hon visar upp bilden ber hon sina följare att sluta kommentera hennes utseende.

Nyhetshändelser som präglat världen 2022Brand logo
Nyhetshändelser som präglat världen 2022

”Jag vädjar nu ännu en gång snälla! Kan ni inte sluta kommentera mitt utseende som om det är något fel på det? JAG är nöjd, jag är glad för att jag är jag och jag har inga som helst problem med min ålder eller min vikt”, bönfaller hon på sina sociala medier.

Anna Book: ”Vad har jag gjort förutom att vara tjock, ful och talanglös?”

”Du/ni behöver inte gilla mig, tycka att jag är fin, tycka att jag är bra på något det är okej. Men något som inte är okej… Det är alla personliga påhopp och kränkningar av min person som ni inte vet nånting om egentligen. Snälla, NÄR räcker det? Vad krävs för att nedvärderingar och kränkningar ska ta slut. Fattar ni inte vad ni håller på med? Du är ju du, ni är ju ni, så varför får inte jag vara jag?”, tillägger hon.

Mello-stjärnans ord satte igång en diskussion i kommentarsfältet, där några ifrågasatte hennes uttalande. Något som gjorde att hon gick till svarsmål.

Annons

Under en syrlig kommentar från en följare frågar sig Anna:

”Vad har jag gjort förutom att vara tjock, ful och talanglös?”

Stöttas av följarna efter de starka orden

Utöver att artistens ord mötte kritik, var det även flera som rasade över det hat hon fått utstå. De slog fast plågoandarna nog bara är avundsjuka och ”inte har något eget liv”.

”Trollens syfte är att få igång dig. Du behöver inte försvara dig. Ge det ingen energi så tar det slut”, skriver en person.

”Bra att du säger ifrån. För mig har du alltid varit en toppenfin person till utseende och vikt. Du är en fin person på alla sätt. Jag förstår mig inte på att människor som måste hålla på att anmärka och klaga på andra”

Uppståndelsen kring bilden har nu resulterat i att Anna valt att begränsa sitt kommentarsfält.

Foto: TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons