Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig – första orden om beslutet

20 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta
I ett gemensamt inlägg på Instagram berättar ex-paret Anna Brolin och Jesper Rodhborn nu att de skiljer sig.
Annons
3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fruBrand logo
3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fru

Nu berättar TV4-profilen Anna Brolin, 41, att hon och maken Jesper Rodhborn, 47, sedan nio år väljer att gå skilda vägar.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skriver de båda i ett gemensamt inlägg på sina respektive sociala medier.

”Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras. Anna och Jesper.”, avslutar de texten och refererar till sönerna Elton, 6, och Lionel, 4.

Annons

Anna Brolin om stressiga livet som småbarnsmamma

Tv-profilen, sportjournalisten och programledaren Anna Brolin har programlett både stora sportevenemang och dokusåpor som Biggest Loser och Farmen. Nu ser vi henne i Efter fem på TV4. Precis som så många andra är det inte lätt för den folkkära programledaren att få ihop vardagspusslet.

– Jag stressar som vilken småbarnsmamma som helst. Det är ju klart att få ihop ekvationen med barn, jobb, träning … det blir stressigt. Jag släcker bränder på daglig basis, hanterar småbarns vilja och trots, berättade hon för Femina i höstas samtidigt som hon förklarade att hon försöker ta en sak i taget och inte planera för långt fram.

– Jag tycker det hjälper, att inte plocka fram för mycket onödig information, inte mer än jag behöver.

– Sedan finns det ju stressen som mitt jobb innebär, att direktsända och göra live-rapporteringar hela tiden. Men det är en positiv stress, den blir jag nästan lugn av och går igång på.

”Går från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, säger de nu.
Bild från Gröna Lund med barnen 2019.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto:. TT/Instagram

Annons