Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Anna Brolins nya ord om livet efter skilsmässan

29 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Anna Brolin
Det har gått lite mer än ett halvår sedan Anna Brolin och Jesper Rodhborn gick ut med sin skilsmässa.
Nu berättar TV4-programledaren om hur livet sett ut efter det tuffa beslutet.
Annons

I våras berättade TV4-profilen Anna Brolin, 42, och maken sedan nio år tillbaka Jesper Rodhborn, 47, att de valt att separera.

6 saker du vill veta om Anna BrolinBrand logo
6 saker du vill veta om Anna Brolin

De gick ut på Instagram med ett gemensamt uttalande och gjorde klart att det är deras två barn, Lionel, 4, och Elton, 7, som kommer att vara högsta prioritet under skilsmässan.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev de på sina respektive sociala medier-kanaler och tillägger:

”Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras.”

Annons

Anna Brolins relation med exmaken i dag

Anna Brolin vill fortfarande inte berätta för mycket om skilsmässan, men i en intervju med Amelia avslöjar hon hur deras liv sett ut sedan de gick skilda vägar.

– Det jag kan säga är att deras pappa och jag verkligen har en samsyn i att barnen är det absolut viktigaste och det är jag väldigt, väldigt glad för. Vårt mål är att vara så bra co-parents som det bara går och vi har varit på både skidsemestrar och höstlovssemester ihop, säger hon och fortsätter:

– Vi har tagit med barnen på gemensamma saker och delar på väldigt mycket. Vi är bra vänner och helt ense i att våra barn är livets största gåva, det mest fantastiska. Barnen är helt otroliga och de förtjänar det bästa tänkbara och det har vi en samsyn i. Jag tycker att barnen har en fantastisk pappa som jag är väldigt tacksam för.

Anna Brolins sommar med barnen

Anna Brolin är nu aktuell som programledare för fotbolls-VM, och i januari kommer en ny säsong av Farmen. Under tiden som det sistnämnda programmet spelades in bodde hon i en barack i småländska Skillingaryd, och där fick besök av barnen.

Annons

Och på tal om dem berättar Anna Brolin hur hon och exet delade upp sommaren med jobb och barn.

– Precis som vanligt faktiskt. De har delvis haft sin bas på Gotland och där har jag också varit. Barnens pappa är därifrån så de är ju halvgutar. Gotland är fantastiskt. Jag har pendlat lite fram och tillbaka. Det blir några turer med Gotlandsbåten för min del och sedan har barnen varit en del med mig också. Jag har träffat dem i tredagssjok. Så har det varit alla våra somrar, säger hon till Amelia.

Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-programBrand logo
Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-program

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons