Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Anne Hathaway avslöjar namnet på yngsta sonen

27 okt, 2020 
AvAngelica Hedlund
FotografTT
Namnet på Anne Hathaways andra son har varit okänt ända sedan han föddes, för 11 månader sedan. Men nu avslöjar stjärn-skådisen att hon var gravid med Jack redan under inspelningarna av fantasy-filmen The witches.
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Det var i juli förra året som Anne Hathaway, 37, gick ut med att hon och maken Adam Shulman, 39, väntade sitt andra barn. På Instagram skrev hon då: ”Jag är verkligen glad” och efter det har hon sagt till amerikanska ET att hon väntat på det här länge och att det är nu det händer.

Under gårdagen gästade Anne Hathaway morgonshowen Live with Kelly and Ryan och det var då som hon äntligen avslöjade vad familjens nytillskott heter. Nu när Jack hunnit bli 11 månader gammal kändes det kanske som att det var dags att faktiskt avslöja hans namn.

Jack hölls hemlig efter födseln

Anne Hathaway gick aldrig ut med att Jack hade fötts, men spekulationerna fanns då hon fångades på bild när hon var ute och gick med familjen. Det var i december förra året som familjen sågs till och då med en barnvagn. Nu i efterhand kan man räkna ut att detta var kort efter att Jack hade kommit till världen.

Men det var lite i förbifarten som Anne avslöjade lillebroderns namn. I morgonshowen pratade hon nämligen om hur hennes förstfödde son Jonathan, 4, älskar hennes roll i The witches. Och det var då hon avslöjade nyheten om att hon var gravid med Jack redan under inspelningarna till filmen.

Annons

– Nu har jag en helt underbar 11-månaders-son. Jag var ju gravid med honom under inspelningarna av The witches, så tekniskt sett är han med i filmen, sa Hollywoodstjärnan lite skämtsamt i Live with Kelly and Ryan.

Problematiken med graviditeten

Men Anne Hathaway förklarar även att det blev lite problematiskt under inspelningarna. Kostymören Joanna Johnston ville att hon skulle ha tighta kläder, vilket var något som kändes som en dum idé för skådespelerskan.

– Hon sa att hon ville att jag skulle ha en riktigt smal midja. Men jag hade ju precis fått reda på att jag var gravid så jag sa ”Mm nja, jag tror inte det”. Då frågade hon såklart varför, och då fick jag helt enkelt svara att jag känner mig själv och min kropp, sa hon i morgonshowen.

Det hela slutade med att Hathaway och Johnston kom fram till att Anne skulle bära lösa plagg. Så det löste sig på ett bra sätt till slut.

Nu när Jack blivit större kan Anne inte vara lyckligare när hon ser kärleken växa fram mellan hennes två söner. Jonathan visar så mycket kärlek till sin lillebror och det är Anne glad över.

– Nu är Jack tillräckligt stor för att brottas och leka med så det har medfört att de fått en bättre relation och det är verkligen gulligt, tillägger Anne Hathaway.

LÄS MER:

Annons