Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Anne Lundbergs husköp i Italien – visar bilder från semesterdrömmen

30 jun, 2022 
AvMichaela Mastad
FotografJANNE DANIELSSON/JAD
Anne Lundberg om sitt nya husköp i Italien.
Den härliga skånska tv-profilen Anne Lundberg har alltid haft en förkärlek till Italien. Nu har äntligen drömmen gått i uppfyllelse och programledaren bekräftade nyligen att hon tillsammans med maken köpt ett hus i det vackra landet.
– Jag har länge haft en längtan till Italien, till människorna, språket, maten, landskapet och husen, säger hon.
Annons
Se kändissyskonen då och nuBrand logo
Se kändissyskonen då och nu

Tv-profilen Anne Lundberg känner de flesta igen från succéserien Husdrömmar. Där hon och arkitekten Gert Wingårdh reser landet runt och besöker människor som väljer att förverkliga sina husdrömmar.

I en intervju med Expressen berättade SVT-profilen att hon skulle spendera sin sommar både på hemmaplan i Sverige men också en del utomlands. Anne och maken Allan Lindfors äger mer än bara en fastighet i Sverige. Paret äger ett hus i Skåne och även en lägenhet i Stockholm.

– Jag tycker det är jättemysigt att vara hemma, vi bor ju på landet och ganska nära havet i Skåne, så att jag trivs jättebra med att vara hemma, sa hon.

Anne Lundbergs kärlek till Italien

Men det slutar inte bara där för SVT-profilen, Anne har tidigare berättat att hon gärna skulle vilja köpa ett hus till med maken – nämligen i soliga Italien. Nyligen berättade hon att hon till och med hade börjat studera det italienska språket.

Annons

– Jag har gått någon kurs på medborgarskolan och köpt Duolingo. Jag började från noll, kunde inte ett ord, men jag tycker det är ett väldigt vackert språk och jag älskar människorna och tycker att det är ett väldigt vackert land.


Anne Lundberg om sin nya husdröm


Anne Lundberg gjorde ett kortare inhopp innan semestern och programledde Karlavagnen i P4. Ett ämne som var på agendan för programledaren var ”Drömmen om Italien”. Då passade Anne på att äntligen berätta att hon landat sin egna husdröm – ett hus i vackra Italien tillsammans med sin make Allan Lindfors.

– Jag har länge haft en längtan till Italien, till människorna, språket, maten, landskapet och husen. Ja, så till den grad att jag nyligen med min man köpte ett alldeles eget hus där, säger Anne Lundberg i Karlavagnen i P4.

I ett Instagram-inlägg nyligen publicerade Anne en vacker bild från sin och makens resa i Italien. Men något som fortfarande är oklart är hur det nya huset ser ut och vart det ligger, vi får vänta och se helt enkelt!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons