Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Äntligen är Solsidan tillbaka – då har säsong 6 premiär

23 aug, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Efter år av väntan är det snart premiärdags för säsong 6 av Solsidan!
Annons

Det var ett bra tag sedan vi sist såg Alex, Anna, Fredde och Mickan i tv-rutan. Den femte säsongen av populära Solsidan sändes 2015, med en uppföljare i form av en långfilm 2017.

Efter filmpremiären var det oklart om det skulle bli någon fortsättning på tittarsuccén, men förra året beslutade TV4 att beställa tre nya säsonger av den svenska tv-serien. Inspelningarna sparkade igång i våras och nu har ett premiärdatum äntligen släppts – den 20 oktober klockan 20:00 på såväl C More som TV4.

C More-användarna skulle egentligen få se tv-serien med start redan den 6 oktober, men på grund av risken för illegal delning flyttades premiären:

Solsidan är vår absolut mest efterlängtade premiär under hösten och därmed hett eftertraktad av illegala streamingtjänster. Solsidan är också det program som vi sedan tidigare vet har fått mycket stor spridning på de illegala streamingtjänsterna. Vi måste nu agera kraftfullt för att skydda vårt material, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4 och C More Film och serier.

Minns du vad som hände sist i Solsidan? Se trailern till långfilmen nedan!

Solsidan – trailer:

Läs mer:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: Pär Bäckstrand/C More/TV4

Annons