en bild på ett stort hus i vitt och en bild på Ariana Grande i grå klänning och hästsvans

Popstjärnan Ariana Grande är en av världens hetaste artister just nu. Med sina 190 miljoner följare är hon den allra största artisten på Instagram.

Hon har den senaste tiden släppt låtar med både Justin Bieber och Lady Gaga. Nyligen valde hon att visa upp sin nya pojkvän Dalton Gomez i en av sina musikvideor.

Ariana Grande köper hus i Hollywood Hills

Med andra ord händer det väldigt mycket i Ariana Grandes liv. Mitt i allt har hon dessutom köpt ett hus – och inte vilket hus som helst.

ett stort hus i vitt och glas med en pool utanför.

Här är det gigantiska huset som Ariana Grande har köpt.

Villan på cirka tusen kvadratmeter ska ha kostat sångerskan 140 miljoner kronor, rapporterar Variety. Det ligger beläget mitt i Hollywood Hills, ett finare område med utsikt över Los Angeles.

För 140 miljoner kronor får sångerskan inte bara fin utsikt, hon får även fyra sovrum och sju badrum, pool, biosalong, gym, spa-avdelning med vattenfall och bastu samt en vinkällare med tillhörande bar.

En fyrkantig pool utanför ett hus

En ”infinity pool” som det kallas, med utsikt över staden.

Blir granne med Leonardo DiCaprio

Att den stora villan ”endast” består av fyra sovrum beror på att ett av dem tar upp hela övervåningen. Det ni ser överst på bilden kommer med stor sannolikhet att bli Ariana Grandes nya sovrum.

vitt hus med glas som ligger på en kulle med massa grönt omkring

Hela översta våningen är ett enda stort sovrum.

Sovrummet har en enorm walk-in-closet, och det tillhörande badrummet är i marmor. Där finns ett badkar ställt längst en glasvägg, så att den som badar kan njuta av utsikten. Det gäller dock att inte vara blyg då glasväggen gör att det även går att se in i badrummet…

Ariana grandes nya grannar blir bland annat skådespelarna Leonardo DiCaprio and Keanu Reeves som båda har hus i samma område.

För att se fler bilder inifrån huset – klicka här.

Foto: TT

LÄS MER: 

Ariana Grande: ”Terapin räddade mitt liv”

7 kändisar och deras dubbelgångare

Se John Legend och Chrissy Teigens lyxvilla i Hollywood OCH takvåning i New York

Mer läsning

Femina