Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Arvingarna-Casper Janebrinks dotter har vuxit upp – det gör hon i dag

27 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTommy Holl/TT
Casper Janebrink med dottern Alice och sonen Felix.
Arvingarna-sångaren Casper Janebrink har barnen Alice och Felix med hustrun Helena Janebrink.
Dottern är snart myndig – och slår sig in på en lika kreativ bana som sin pappa.
— Hon har börjat få lite jobb så det är jätteroligt för henne. Hon tycker att det är jättekul, säger Casper Janebrink till Hänt.
Annons
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår

Arvingarna-sångaren Casper Janebrink har hunnit fylla 50 år, och med det kommer att barnen hunnit växa upp och blivit större. Tillsammans med hustrun Helena, 42, har han dottern Alice, 17, och sonen Felix, 14.

Att barnen blivit så stora har också gjort att artistens papparoll har förändrats.

– All tid med barnen har olika stadier men det känns mysigt att de har börjat bli vuxna och de klarar sig mer på egen hand. Man kan gå in och stötta de när de vill lite grann men oftast nu vill de vara lite för sig själva. Det handlar också om att man ska bryta sig loss från sina föräldrar och göra mer saker själv för att bli vuxen och klara livet på egen hand, säger Casper Janebrink till Hänt.

Casper Janebrinks dotter satsar på karriär

Men bara för att barnen blivit stora betyder det inte att de inte behöver stöd och kärlek.

– Men däremellan märker man också att de behöver ha stöttning och känna att de inte är själva heller. Då får man kliva in som pappa och vara lite go och mysig. Och försöka komma med idéer och leda dem rätt i livet, säger Arvingarna-sångaren.

Äldsta barnet, 17-åriga Alice, har slagit sig in på en kreativ bana precis som sin pappa – men satsar på smink och kläder i stället för musik och artisteri.

– Hon skolar sig sminkös och stylist. Så det är väl det och mode som hon är intresserad av. Hon pluggar det för fullt nu under andra året på gymnasiet. Hon har börjat få lite jobb så det är jätteroligt för henne. Hon tycker att det är jättekul, berättar Casper Janebrink.

Annons