Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso
Video: 5 saker om Åsa Ingrosso du kanske inte visste om
1:16

Efter reklamen: Video: 5 saker om Åsa Ingrosso du kanske inte visste om

(1:16)

Slå på ljud

Åsa och Emilio Ingrosso bor i vanliga fall i Palma på Mallorca där de driver sitt alldeles egna restaurangimperium, men de har även restauranger i Stockholm.

Nu visar Åsa upp renoveringen av deras lyxlägenhet i Stockholm.

Åsa och Emilios lyxliv i Mallorca

Paret pendlar ofta mellan Stockholm och Mallorca, men passar även då och då på att göra avstickare och njuta av lite ledigt. Efter att på kort tid lyckats bygga upp ett restaurangimperium kan man på deras sociala medier se hur paret njuter av lyxsemester, allt efter mycket hårt arbete.

Men det är inte bara Åsas och Emilios lyxresor man får en glimt av på deras sociala medier utan även deras hem i Palma som har en takterass med en magisk utsikt.

Visar upp renoveringen av lägenheten i Stockholm

2018 köpte paret en lägenhet på 55 kvadratmeter i Vasastan i Stockholm för att även ha en plats att bo när de är hemma i Sverige och hälsa på vänner och familj, och jobbar med restaurangerna.

Och givetvis har Åsa, som är inredningsintresserad, fixat och donat i lägenheten. Det är bland annat hon som ligger bakom inredningen hemma hos bonusdottern Bianca Ingrosso.

Nu delar hon med sig av hur lägenheten såg ut innan de piffat till den. ”Övernattningslägenheten” ser ut som en riktigt hotellsvit med snygga detaljer och lyxigt inrett för att matcha parets stil. Och för Hänt avslöjade Åsa att hon nu fått ”målningsförbud” av maken.

”Vi har ’bott här’ i 4 år. Men under den tiden har jag gjort om allt, målat om och bytt alla möbler tre gånger. Emilio blir lite trött på mig så nu har jag målningsförbud. Haha.. ”

Mest läst