Bianca och Benjamin Ingrossos pappa Emilio Ingrosso är sedan många år tillsammans med Åsa Ingrosso. Paret, som gifte sig 2015, bor på Mallorca där de driver restaurang, och nyligen öppnade de en filial även i Stockholm.

Men under tiden i Stockholm har många reagerat på parets lägenhet – och nu svarar Åsa Ingrosso på frågorna om hemmet.

”Jag får plötsligt sjukt knäppa frågor om att vi bor så litet. Vilket är en både högst både märklig och rent oförskämd fråga, för vi kanske hade gjort det liksom?”, skriver hon på Instagram Story.

Åsa Ingrosso konstaterar att eftersom paret bor på Mallorca har de valt att ha en mindre lägenhet i Stcokholm, som de ser som en sommarstuga.

”Men för er som ligger sömnlösa över vårt boende. Vi bor på Mallorca. Det här är vår övernattningslägenhet - som vi älskar. Vår sommarstuga. Vi är här för att öppna och få igång restaurangen. När den är satt åker vi hem igen och vi kommer att komma någon gång i månaden precis som innan”.

Åsa Ingrossos svar på hårda frågorna om hemmet

Åsa Ingrosso skriver också att det är intressant att hon och Emilio anses bo i en för liten lägenhet, när folk klagade på att Bianca bor för stort, när Åsa hjälpte henne med köket vid inflytt.

”När Bianca gjorde sin lägenhet så var den för stor och lyxig för en ung tjej. Sååå mycket skit hon fick för det. Samma sak med vårt boende på Mallorca. Och nu detta!”.

Åsa undrar också varför folk lägger energi på vad hon och andra personer gör, i stället för att fokusera på sig själva.

”Många av där ute blir aldrig riktigt nöjda med vad andra människor gör. Kan vi inte bara försöka fokusera på oss själva? Och liite mindre åsikter om alla andra. Speciellt i en tid som är vanvettigt galen och nu är det dessutom jul. Kom igen nu! Visa era goda sidor! Alltid!”

Läs mer:

Bianca Ingrossos följares oro – frågorna om Phillipe

Pernilla Wahlgren om kroppsförändringen under klimakteriet

Pernilla Wahlgrens ord om Bianca Ingrossos abort