Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Barbra Streisand om relationen med James Brolin: ”Så håller jag kärleken vid liv”

18 mar, 2022 
Avsandra skarin
FotografTT

Barbra Streisand är lyckligt gift sedan snart 24 år, med maken James Brolin.
Paret är fortfarande lika kära i varandra och delar gärna med sig av hemligheterna bakom den framgångsrika relationen.
– Vänlighet och ärlighet är grundpelarna i ett lyckligt äktenskap, säger hon.


Annons
Sophie Turner och Joe Jonas kärlekssagaBrand logo
Sophie Turner och Joe Jonas kärlekssaga

Barbra Streisand är en legendar inom underhållningsbranschen. Karriären började när hon uppträde på nattklubbar och på Broadway på 1960-talet. Därefter kom genombrottet som Fanny Brice i filmen Funny Girl, vilket gav henne en Oscar.

Efter det har hon fortsatt att spela in filmer, släppa musik och genomföra samarbeten med bland andra Andrea Bocelli, Stevie Wonder, Josh Groban och Michael Bublé. Hon vann som kompositör sin andra Oscarsstatyett för A star is born från 1976.

Något som Barbra valt att hålla mer privat är hennes kärleksliv. Hennes första äktenskap var med skådespelaren Elliott Gould. De träffades 1962, när Barbra gjorde audition för Broadway-produktionen I Can Get It for You Wholesale, där Elliot redan var klar som huvudrollsinnehavare. Året därpå blev det bröllop och de välkomnande sonen Jason Gould 1966.

Elliott Gould och Barbra Streisand med sonen Jason 1967.

Paret separerade 1969 och två år senare var skilsmässan klar.

Träffades på en blinddate

Just nu är Barbra gift med regissören och skådespelaren James Brolin. Han är pappa till Josh Brolin, även han är skådespelare.

Annons

Underhållningsprofilerna mötes för första gången på en blinddate 1996. När Barbra beskriver deras första träff, så minns hon att hennes nuvarande make inte såg ut som hon tänkt sig.

– Jag träffade honom på en middag och förväntande mig en riktig skogshuggare men han hade klippt sig och var slätrakad. Då frågade jag honom ”vem har förstört ditt hår?” Han har senare sagt att det var då han blev kär i mig.

Äkta makarna James Brolin och Barbra Streisand.

De har ett stark äktenskap men det har inte alltid varit lätt. I början av förhållandet varnades James av sina vänner för att uppvakta artisten, som de beskrev som ”tuff”. Trots det valde James att följa sitt hjärta och har nu hittat sin själsfrände.

Bröllopet ägde rum den första juli 1998 och paret sa ja till varandra i hennes hus i Malibu. Bland gästerna fanns bland andra Tom Hanks, Rita Wilson, John Travolta, Kelly Preston, Quincy Jones, and Sydney Pollack.

Annons

Även om de äkta makarna fortfarande är lika förälskade som tidigare så lägger de ner mycket jobb på det också.

När James gästade talkshowen The talk öppnade han upp om hur de fortfarande lyckas hålla glöden vid liv.

– Ingen av oss har någonsin smält igen dörren efter ett bråk och vi är väldigt bra på att prata ut om saker.

För att behålla lågan vid liv brukar Barbra även lägga ut små romantiska lappar när maken är hemifrån, så han vet om att han är efterlängtad.

– Jag känner mig alltid välkomnad när jag kommer hem. När jag får lappar där det står ”skynda dig hem” så känner jag att det är något bra som väntar på mig hemma och att jag vill återgälda det, säger James.

Barbra har skämtsamt sagt att hennes make i början av deras relation påstått att han kunde laga mat, vilket fick henne att tycka att han var ett riktigt kap. James förberedde och tillagade sushi till middag, vilket Barbra älskar att äta.

– Så jag tänkte ”det här kommer bli riktigt bra”. Han har aldrig lagat mat sedan dess.

Källa: Apost.com

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons